Antena Căutare

Lora şi Connect-R cântă la ţambal pe scena „Next Star”! Nu i-ai mai văzut niciodată aşa

La „Next Star”, juraţii Lora şi Connect-R îi vor părăsi pe Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru şi vor urca pe scena show-ului pentru a cânta la ţambal.


La „Next Star”, juraţii Lora şi Connect-R îi vor părăsi pe Maria Cârneci, Pepe şi Vasile Muraru şi vor urca pe scena show-ului pentru a cânta la ţambal.

Connect-R mărturiseşte că nu a mai încercat niciodată acest instrument, dar consideră că atitudinea este foarte importantă: „Hai Lora şi tu! Totul e din atitudine, nu trebuie să ştii să cânţi foarte bine”, a glumit juratul de la „Next Star”. Lora nu va sta pe gânduri, va accepta provocarea lui Connect-R şi-l va da la o parte pe colegul său de la ţambal. Ce a urmat rămâne de văzut la „Next Star” în ediţia de joi, de la 20:30, la Antena 1.

Tot atunci, Andrada îi va impresiona pe juraţi cu o piesă extrem de dificilă, „Adagio”, a Laurei Fabian, iar Aiana Maria îi va ridica pe Lora, Connect-R, Pepe, Maria Cârneci şi Vasile Muraru de pe scaune şi îi va determina să urce pe scenă să cânte şi să danseze alături de ea.


Copiii extraordinari ai românilor le vor face şi de data aceasta misiunea grea juraţilor pentru că numere de dans, teatru, muzică uşoară şi populară vor face spectacol pe scena show-ului „Next Star”.

Vedetele de la „Next Star”, pe scenă într-un super concert... Lora şi Connect-R, aşa cum nu i-ai mai văzut vreodată! Interpretarea lor te va impresiona la maximum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x