Antena Căutare

"Next Star" Family", lider incontestabil de audiență pe toate segmentele de public

Editia speciala "Next Star" Family”, în care celebritățile au urcat pe scena alături de părinții sau copiii, prietenii sau amicii lor, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public, emisiunea adunând în minutul de maximă audiență de la 22.41 peste două milioane de români.

Editia speciala "Next Star" Family”, în care celebritățile au urcat pe scena alături de părinții sau copiii, prietenii sau amicii lor, a fost lider incontestabil de audienta, pe toate segmentele de public, emisiunea adunând în minutul de maximă audiență de la 22.41 peste două milioane de români.

Așa se face că "Next Star" Family” a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, înregistrând o audiență medie de 7,4 puncte de rating și 20 de puncte de rating, în timp ce următorul clasat, ProTV, a înregistrat 7 puncte de rating și 18,9% cotă de piață.

La nivelul întregului public din mediul urban, Antena 1 s-a clasat cu "Next Star" Family” pe poziția fruntașă a clasamentului cu un rating mediu de 8,5 puncte și o cotă de piață de 18,9 procente, în timp ce ProTV s-a situat abia pe locul al treilea, după Kanal D, cu 5,6 puncte de rating și 12,5% cotă de piață.

Clasamentul se menține și la nivelul întregului public din România, când Antena 1 se situează pe primul loc cu o audiență medie de 7,7 puncte de rating și 17,7% cotă de piață, iar ProTV pe locul al treilea, după Kanal D, cu doar 4,9 puncte de rating și 11,2% cotă de piață.

Joi seara, la Next Star Family, juratii show-ului si alte celebritati au pregătit momente în premieră alături de oameni dragi. Nici prezentatorul nu s-a lăsat mai prejos: Dan Negru a cantat “Copacul” și i-a uimit pe toți cu momentul său artistic.

Astfel, juratul "Next Star" Dorian Popa a cântat pentru prima dată alături de mama sa, Luminița Popa, artist liric și profesoară de canto clasic la Colegiul Național de Arte “Regina Maria” din Constanța, pe cand colegul sau de juriu, CRBL, a interpretat in premiera alături de fiica sa, Alessia, hit-ul sau “România nu-i jucăria ta". Jurata Alina Eremia și fratele ei, Mircea, au cantat în duet piesa “Cups Song”, pe când cel de-al patrulea membru al juriului "Next Star", Pepe, a urcat pe scena alaturi de Alexandru Arșinel, ca sa cante impreuna două dintre piesele de pe coloana sonoră a filmului de desene animate “Cartea Junglei”.

Adrian Minune a venit la “Next Star” Family cu cei trei copii ai săi, Carmen, Adriana și Adrian, alături de care a cântat pentru prima dată, pe aceeași scenă, într-un show de televiziune. În aceeași ediție, Mihai Morar a aparut, în premieră, alături de fetițele sale, Mara și Cezara și, la „Next Star”, au prezentat primul lor spectacol de magie. Chef Joseph Hadad a cantat si el tot pentru prima data alături de fiica sa, Lipaz, in timp ce Romică Țociu s-a aflat si el in premiera, la TV, împreună cu fiica sa, Daria, care i-a dat replica într-un scheci pregătit special pentru acest show. In aceeasi editie, Jean de la Craiova și Rică Răducanu au format un duet savuros interpretând “Astă-seară nimeni să nu doarmă”, unul dintre cele mai de succes cântece din repertoriul nemuritorului Gică Petrescu.

În cadrul ultimei ediții “Next Star” din actualul sezon s-a spus și povestea Mariei (30 de ani), o femeie din Maramureș care-și crește singură cei cinci copii. Maria a trăit mai bine de un an în pădure, alături de cei cinci copii ai săi, cu vârste cuprinse între doi și opt ani, până în ziua când au fost descoperiți întâmplător de o profesoară care și-a propus să-i ajute. Aceasta i-a dus într-un sat și, cu sprijinul sătenilor, le-a făcut o casă și îi ajută cu cele necesare traiului de zi cu zi. La "Next Star" Family, copiii au primit dulciuri, hainute, jucarii, biciclete, rechizite si alte bunuri necesare unui trai decent.

Cel de-al saselea sezon "Next Star" s-a incheiat, iar pregatirile pentru cel de-al saptelea sezon deja au inceput! Asadar, toti copiii talentati in diferite domenii sunt asteptati la preselectiile pentru urmatorul sezon. Inscrierile se fac deja pe casting.a1.ro.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 19 mai 2016

Nimeni n-a știut asta până acum. Dan Negru i-a lăsat fără cuvinte pe toți jurații: „Băi, Negrule, ce talente mai ascunzi...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x