Antena Căutare

Mulțumim! Next Star, lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban

„Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru, a fost ieri lider de audiență a nivelul publicului din mediul urban.

„Next Star”, emisiunea prezentată de Dan Negru, a fost ieri lider de audiență a nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, pe durata difuzării emisiunii (20.29-23.35), Antena 1 s-a aflat, la nivelul întregului public din mediul urban pe primul loc cu o audiență medie de 7,5 puncte de rating și o cotă de piață de 16,7 procente. Emisiunea a fost urmărită de aproape două milioane de români în minutul de maximă audiență de la 22.20.

Câștigătoarea ediției de ieri a emisiunii Next Star este Cristina (9 ani, Bucuresti) care i-a uimit pe jurați cu un număr de acrobație. “Pentru astăzi am pregătit un exercițiu la frânghie. Mă antrenez la o școală de circ...”, le-a spus mica acrobată juraților. Demonstrația i-a dat mari emoții lui Dorian și a făcut-o pe Alina să-și acopere, în anumite momente, ochii cu palmele. “E foarte greu ce face ea!”, a mai spus Dorian Popa și, parcă pentru a întări cele spuse, a încercat să urce cât mai sus pe frânghia suspendată deasupra scenei. Dorian nu a fost singurul care a încercat această mișcare, căci Pepe îl l-a provocat pe Dan Negru să urce la rândul lui pe sfoară.

În aceeași ediție, Pepe a acordat cel de-al patrulea și ultimul Golden Star al sezonului. Beneficiarii sunt “Veveritele năzdravane”, un grup de 14 copii nevăzători din Bucuresti, care au interpretat vocal și instrumental o versiune proprie a cântecului “Lie, ciocarlie”. Trofeul primit din partea lui Pepe îi trimite direct în marea finală a celui de-al saptelea sezon.

Sursa:Kantar Media

Copyright:ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile All urban si National

Perioada 17 noiembrie 2016

Acrobație de nota 10! Cristina Tic-Chiliment a câștigat cea de-a zecea ediție a sezonului șapte „Next Star”!... „Next Star” își caută următoarele vedete! Vino la casting și arată că ești cel mai bun!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x