Antena Căutare

Next Star, lider de audienţă la nivelul publicului urban şi naţional!

Telespectatorii Antena 1 au asistat la un adevărat spectacol al inocenței, din care nu au lipsit muzica ușoară, teatrul, dansul și muzica populară. Ediția de ieri a emisiunii, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:28 – 23:29, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

Telespectatorii Antena 1 au asistat la un adevărat spectacol al inocenței, din care nu au lipsit muzica ușoară, teatrul, dansul și muzica populară. Ediția de ieri a emisiunii, difuzată de Antena 1 în intervalul orar 20:28 – 23:29, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban şi naţional.

În minutul de aur al ediției, 21:34, peste 1 793 900 de români urmăreau „Next Star” la nivelul întregii ţări.

La nivelul publicului din mediul urban, Antena 1 a condus cu o medie de 7,5 puncte de rating și 15% cotă de piață. Kanal D, următorul clasat, a obținut 6,7 puncte de rating și 13,4% cotă de piață, iar Pro Tv s-a clasat pe locul al III-lea.

Și la nivelul întregii populații a României, emisiunea „Next Star” a obținut, în medie, 7,6 puncte de rating și 15,7 procente. Kanal D, clasat și de această dată pe locul al II-lea, a avut 6,1 puncte de rating și 12,7% cotă de piață.

Câştigătoarea ediţiei din această săptămână este Maia Mălăncuş, o micuţă moldoveancă în vârstă de 7 ani. Concurenta i-a impresionat pe membrii juriului, Lora, Pepe, Maria Cârneci, Connect-R şi Vasile Muraru, cu talentul său actoricesc pe care l-a pus în scenă alături de Adela Popescu.

„Demult nu am mai văzut la un număr de actorie atâta sclipire la un copil. Te rog să continui cu teatrul pentru că eşti foarte bună”, a spus Lora.

„Are talent, are har. Este o fetiţă cu o poftă de joc şi cu o vitalitate ieşită din comun, cu o voiciune şi un chip luminos. Are şarm şi carismă”, a completat maestrul Vasile Muraru.

Romina Ciocoiu, o concurentă venită tocmai din Buhoanca, judeţul Neamţ, a cântat şi i-a impresionat pe juraţi cu piesa „The Story Of My Life” a trupei One Direction. Fetiţa în vârstă de 10 ani i-a cucerit pe membrii juriului şi cu generozitatea ei atunci când le-a povestit că împreună cu prietenii ei din grupul „Micii misionari” strânge bani pentru copiii din Kenya.

Scena i-a aparţinut apoi lui Cosmin Andrian, un puşti care a jucat în câteva filme alături de mari artişti precum Jean Constantin sau Gabriel Dorobanţu, iar pe scena de la „Next Star” a demonstrat că are şi calităţi vocale atunci când a interpretat melodia „You Raise Me Up” a lui Josh Groban.

Alexandra Preda, o fetiţă de 11 ani din Buftea a interpretat piesa „Russian Roulette” a Rihannei.

„Ai cântat într-un stil modern şi ai avut atitudine”, a spus Pepe. Şi Carmen Acatrinei, o concurentă în vârstă de 12 ani din Neamţ, a făcut spectacol pe scena show-ului şi a cântat live alături de taraf o doină din zona Dobrogei, fapt pe care Maria Cârneci l-a admirat: „Puţini interpreţi, chiar consacraţi, se încumetă să cânte din alte zone pentru că este mai dificil, este altă impostaţie, iar stilul este greoi. Nu este uşor ca o moldoveancă să cânte o doină oltenească”, a fost de părere Maria Cârneci.

Ruxandra Popa, o concurentă în vârstă de 9 ani din Bucureşti, a umplut scena cu dansul ei şi a demonstrat că poate ajunge o mare balerină „Graţioasă, delicată, se vede că munceşte enorm şi că îi place foarte mult ceea ce face”, a spus Connect-R.

Spectacol a făcut şi Veronica Rotin, o concurentă venită tocmai din Malta, care a cântat alături de band şi i-a impresionat pe juraţi cu dezinvoltura sa: „Este imprevizibilă, are interpretare originală şi este o fetiţă foarte talentată cu carismă de Next Star”, a declarat Vasile Muraru.

Seara s-a încheiat cu o piesă dificilă interpretată de Alice Ghile, o fetiţă în vârstă de 8 ani din Zalău. Cu melodia „Without You” a cântăreţei Mariah Carey, concurenta i-a impresionat pe juraţi.

„Nu ne-am aşteptat ca dintr-o fiinţă atât de mică să iasă o voce atât de puternică”, a spus Maria Cârneci.

Talent în adevăratul sens al cuvântului! Maia Mălăncuş a câştigat a zecea ediţie a show-ului "Next Star"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x