Antena Căutare

“Next Star” revine la Antena 1, din 15 septembrie, cu cel de-al șaptelea sezon!

Joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, “Next Star” revine la Antena 1, cu cel de-al șaptelea sezon, din care nu vor lipsi performanța, talentul, emoția și buna dispoziție.

Joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, “Next Star” revine la Antena 1, cu cel de-al șaptelea sezon, din care nu vor lipsi performanța, talentul, emoția și buna dispoziție.

Un nou sezon prezentat de Dan Negru, care va aduce în fața publicului și a celor patru jurați - Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL - copii cu talente excepționale în cele mai surprinzătoare domenii. Cel mai bun dintre ei va fi premiat în Marea Finală cu Trofeul “Next Star”, în valoare de 20.000 de euro.

Am găsit talente nebănuite la copii, ceea ce ne-a bucurat enorm! Cu siguranță, în cel de-al șaptelea sezon Next Star” copiii nu vor înceta să ne surprindă! Și mă refer aici chiar și la copii de patru – cinci ani! Juriul e în mare formă, dar hotărât să fie mai pretențios decât în primavară și să analizeze prestațiile copiilor în cele mai mici detalii. Publicul are în continuare un cuvânt greu de spus, pentru că, în fiecare ediție, își poate trimite preferatul în Finala de Popularitate! De Negru, nu mai zic... are câțiva ași în mânecă, atât pentru copii, cât și pentru jurați. Începe o toamnă în care Next Star” va aduce oamenilor de toate vârstele performanță, talent, simpatie, emoție și distracție!”, spune Dana Mladin, producătorul show-ului.

Îmi plac formatele tv longevive, de-a lungul anilor am prezentat show-uri tv cu viață lungă. “Next Star” e un exemplu. Frumusețea e că cei care s-au lansat, copii fiind acum câțiva ani, au devenit deja adolescenți. “Next Star” e un promo la anii care vor veni”, adaugă prezentatorul show-ului, Dan Negru.

Cine sunt primii concurenți în competiția dedicată celor mai talentați copii ai României, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 15 septembrie, de la ora 20.30, în premiera celui de-al șaptelea sezon “Next Star”.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x