Antena Căutare

Show-ul “Next Star”, lider de audiență în mediul urban

Emisiunea “Next Star”, care i-a avut drept câștigători pe băieții din Ansamblul de dansuri țigănești “Barbunco Romano” din Hunedoara, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Emisiunea “Next Star”, care i-a avut drept câștigători pe băieții din Ansamblul de dansuri țigănești “Barbunco Romano” din Hunedoara, a fost lider de audiență la nivelul publicului din mediul urban.

Show-ul prezentat de Dan Negru a adunat în fața micilor ecrane 1.971.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 22.34.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul urban și a obținut pe perioada difuzării emisiunii (20.30 - 23.35) o audiență medie de 7,6 puncte de rating și o cotă de piață de 15,6 %, în timp ce următorul clasat, Kanal D, înregistra 7,4 puncte de rating și o cotă de piață de 15,1 %. Pro TV s-a situat pe locul al treilea, cu 6,9 puncte de rating și 14,2 % cota de piață.

În ediția de joi seara a emisiunii “Next Star”, telespectatorii Antenei 1 au putut urmări spectaculoase demonstrații de karting, show dance, dansuri țigănești, street dance, dar și momente muzicale emoționante susținute de talentații concurenți.

De asemenea, telespectatorii s-au reîntâlnit cu Adam, primul concurent din primul sezon “Next Star” care, de această dată, s-a prezentat în fața juraților cu trupa Mini Trouble, alături de care dansează. Câștigătorii ediției au fost desemnați băieții de la Ansamblul de dansuri țigănești “Barbunco Romano”, din Hunedoara, care i-au emoționat pe toți cu povestea și talentul lor.

Sursa: Kantar Media

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x