Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce a slăbit

În ediția din 2 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, Tudor Ionescu nu a scăpat de jocul dublu. Iată cum s-a descurcat DJ-ul la proba ghicitorilor.

nu te supăra frate Galerie
Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Tudor Ionescu de la Fly Project, provocat la un joc dublu. Cum mai arată după ce a slăbit | Antena 1

Emisiunea Nu te supăra, frate! de la Antena 1 aduce pentru două echipe de vedete provocări surprinzătoare și întrebări extrem de interesante, menite să provoace inteligența tuturor, dar și imaginația. Așa s-a întâmplat și în ediția din 2 februarie 2023, când Tudor Ionescu de la Fly Project a fost provocat la un joc dublu cu o vedetă din echipa albastră. Acesta l-a ales pe Ovidiu Komornyik, un coleg de seamă din domeniul muzical.

Citește și: Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat

Tudor Ionescu de la Fly Project, supus la un joc dublu la emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ediția din 2 februarie 2023

Tudor Ionescu a fost provocat la un joc dublu la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 2 februarie 2023. Ca să execute acest joc, el a trebuit să aleagă o vedetă din echipa adversă, iar pentru acest rol l-a numit pe Ovidiu Komornyik.

Magicianul Robert Tudor i-a provocat pe cei doi la o probă inedită: „Sunt 25 de baloane, în doar trei dintre aceste baloane se ascund trei ghicitori. Cel care găsește prima dată ghicitoarea, ne oprim, punem stop, răspunzi la ghicitoare, mergem mai departe!”, a fost regula lansată de magicianul gazdă de la emisiunea Nu te supăra, frate!/„Există și altceva în baloane?”, a fost întrebarea lui Tudor Ionescu.

Primul care a găsit ghicitoarea a fost Ovidiu Komornyik, iar ea a sunat în felul următor: „Ce merge din oraș în oraș, dar nu se mișcă?”.

Deși vedetele nu au nimerit răspunsul la prima ghicitoare, simțul umorului a făcut deliciul momentului: „Vă dați bătuți? Mai aveți zece secunde!”/„Păi atunci stai dacă mai am zece secunde!”, a răspuns Ovidiu Komornyik.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Citește și: Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Andrei Duban, provocat să mimeze un sutien cu mănușile de box. Cum s-a descurcat actorul

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Nu te supăra, frate! 2 februarie 2023. Sanda Ladoși, apariție îndrăzneață într-o pereche de colanți cu imprimeu tigrat... Nu te supăra, frate! 3 februarie 2023. Claudia Pavel, ținta glumelor deocheate: „Ne bucurăm și noi ochii aici în platou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x