Antena Căutare

Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Andrei Duban, provocat să mimeze un sutien cu mănușile de box. Cum s-a descurcat actorul

În ediția din 1 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate! de la Antena 1, actorul Andrei Duban a fost pus în postura de a mima cu mănușile de box mai multe cuvinte care apăreau pe un ecran.

nu te supăra frate, 1 februarie 2023 Galerie
Nu te supăra, frate! 1 februarie 2023. Andrei Duban, provocat să mimeze un sutien cu mănușile de box. Cum s-a descurcat actorul | Antena 1

La emisiunea Nu te supăra, frate!, două echipe formate din câte trei vedete intră în jocul cu același nume și fac față provocărilor gândite de cele două gazde, Pepe și magicianul Robert Tudor. Jocuri, ghicitori interesante și momente savuroase, iată rețeta acestui quiz show de la Antena 1.

În ediția din 1 februarie 2023, vedetele din echipa roșie sunt Andrei Duban, Alexia Țalavutis și Diana Matei, în timp ce echipa albastră este formată din Roxana Nemeș, Nicolai Tand și Ana Baniciu.

Una dintre probe a testat calitățile de actor ale lui Andrei Duban. Acesta a fost pus să mimeze cu perechea de mănuși de box din dotare mai multe cuvinte care apăreau pe un ecran. Colegele sale din echipa roșie, care se aflau cu spatele la cuvinte, au trebuit să le ghicească.

Cum s-a descurcat Andrei Duban să mimeze cu mănușile de box la emisiunea Nu te supăra, frate!, ediția din 1 februarie 2023

În cadrul jocului din 1 februarie 2023, Andrei Duban din echipa roșie a primit provocarea de a mima cu o pereche de mănuși de box mai multe cuvinte care se afișau pe un ecran din spatele colegelor de echipă, Alexia Țalavutis și Diana Matei.

„Jocul ăsta se numește mima, dar cu mănuși de box, el fiind un actor desăvârșit, o să mimeze cuvântul pe care îl va vedea pe spate, pe ecran.”, a fost provocarea primită de Andrei Duban în ediția din 1 februarie 2023 a emisiunii Nu te supăra, frate!, de la Antena 1./„Ce magician ești tu care îmi dă mănușa de dreapta în stânga?”, a fost replica lui Andrei Duban.

Echipa roșie s-a descurcat de minune la proba mimei. Deși au fost puși să ghicească cinci cuvinte, ei au nimerit cu unul mai mult, iar cei trei protagoniști au mers mai departe în cadrul jocului-vedetă al românilor, Nu te supăra, frate!

Cuvintele veneau ca pe bandă rulantă, la fel ca și răspunsurile fetelor. Așadar, calitățile actoricești ale lui Andrei Duban nu l-au trădat nici de această dată.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Nu te supăra, frate!, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul!

Nu te supăra, frate!, jocul-vedetă pe care românii îl pot juca în direct, în fiecare miercuri, joi și vineri, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Tot ce trebuie să facă aceştia este să se înscrie în concurs pe www.a1.ro, în timpul difuzării emisiunii (în intervalul 17:00 – 19:00) şi să răspundă la una dintre întrebările jocului. Unul dintre cei înscrişi va fi sunat în direct, zilnic, pentru a-şi testa norocul până la capăt.

Acesta va avea şansa să arunce zarul în platou, iar premiul său va fi decis de numărul care îi va pica la aruncare. Norocosul telespectator va câştiga atâtea sute de euro, câte puncte va indica zarul aruncat. Pe lângă acest premiu, emisiunea concurs va pune la bătaie şi alte premii surpriză, pe perioada difuzării.

În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc. Desigur, pe parcursul jocului nu vor lipsi nici pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi vor pune pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Pepe prezintă Nu te supăra, frate! la Antena 1 și în AntenaPLAY

Antena 1 le aduce telespectatorilor jocul-vedetă Nu te supăra, frate!, un nou format TV inspirat din jocul de societate cu acelaşi nume. În cadrul fiecărei ediţii, şase vedete, împărţite în două tabere, vor arunca zarurile, la propriu în platoul emisiunii Nu te supăra, frate! şi vor muta pionii conform indicaţiilor de pe tabla de joc.

Desigur, pe parcursul jocului nu lipsesc pedepsele, capcanele bine ascunse şi întrebările care îi pun pe jucători în situaţii care mai de care mai amuzante.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x