Au luat o plasă de zile mari. Mirabela și Stela, eroinele unei farse geniale pusă la cale de doi prieteni!

Stela Popescu și Mirabela Dauer sunt invitate de Alexandru Arșinel, respectiv Răzvan Simion să urce într-un avion care împrăștie pesticide, pentru o călătorie pe calea aerului într-un oraș din nordul țării, la un spectacol

Stela Popescu și Mirabela Dauer sunt invitate de Alexandru Arșinel, respectiv Răzvan Simion să urce într-un avion care împrăștie pesticide, pentru o călătorie pe calea aerului într-un oraș din nordul țării, la un spectacol. Iar ceea ce se va petrece pe “aeroportul” de pe care ar urma să plece „aeronava” va ține de domeniul absurdului. De altfel, inclusiv cei doi farsori, Răzvan Simion și Alexandru Arșinel, au fost șocați de ceea ce se întâmplă la momentul îmbarcării.

În ciuda situației extrem de dificile în care au fost puse, cele două doamne ale scenei românești au reușit să se comporte absolut admirabil. În fața unei provocări unice în viață, Stela și Mirabela au dovedit mult curaj, fapt care i-a impresionat atât pe cei trei membri ai juriului, dar și pe cei care au pus la cale întrgul episod!

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri