Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

Plasa de stele

Vineri 20:30

"Inel la croitorie?" Anda Adam și sora Andreei Bănică, picate în "Plasa de stele": Cum să pari nebună de legat!

În prima ediție a show-ului "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor",  prezentată de Dan Negru, cele dintâi "victime" ale sezonului au fost  Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică.

În prima ediție a show-ului "Plasa de stele - Răzbunarea vedetelor", prezentată de Dan Negru, cele dintâi "victime" ale sezonului au fost Anda Adam și Ramona, sora Andreei Bănică.

Farsele le-au fost făcute celor două de Mihai Morar, respectiv Andreea Bănică. La masa juriului, deja cunoscuții și îndrăgiții artiști, Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

Așaaadaaar, cele două victime au mers binevoitoare la o bijuterie ca să-și repare fiecare câte un inel. Anda, inelul de logodnă primit de la soț, Ramona, un inel prețios de la mama sa.

Toate bune și frumoase până în momentul în care au revenit pentru a le ridica. "Inel la croitorie?", a fost întrebarea care a contrariat-o imediat pe Anda. Hahaaa! Anda a luat plasă, Anda a luat plasăăă!

Dar nici Ramona nu a avut o reacție mai prietenoasă! "Domnule, aici era bijuterie, mă faci și sclerozată acum?"

Imaginile sunt DE ZILE MARI!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro