Antena Căutare

Jurata de la "Plasa de stele" a slăbit 15 kilograme! Lidia Buble: "Iubirea mă menţine suplă şi mereu zâmbitoare"

Lidia Buble, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea incepand de vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in postura de jurat al show-ului "Plasa de stele" a reusit sa slabeasca, pe parcursul mai multor luni, nu mai putin de 15 kilograme

Lidia Buble, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea incepand de vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, in postura de jurat al show-ului "Plasa de stele" a reusit sa slabeasca, pe parcursul mai multor luni, nu mai putin de 15 kilograme

"Mi-am impus sa am un regim de viata sanatos, atat alimentar, cat si psihic. Tin foarte mult cont de mesele principale ale zilei, rar mananc dulciuri si, cand am timp liber, merg la masaj. Cum nu prea am timp de sport, imi place sa spun ca, totusi, alerg saptamanal, la concerte. Si... sa nu uit, iubirea ma mentine supla si mereu zambitoare!", spune ea.

Lidia marturiseste ca prefera sa manance salate cu putin pui, dar si paste, pe care le adora. Nu mananca niciodata carne de porc, la care a renuntat inca de cand era copil.

“Plasa de Stele”, emisiunea in care Lidia Buble va face parte din juriu, alaturi de Catalin Bordea si Dorian Popa, revine la Antena 1, vineri, 8 iulie, de la ora 20.30, cu cele mai tari farse și cu Dan Negru în postura de prezentator.

La “Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor”, farsele vor fi făcute doar de vedete, care vor intra în competiție pentru titlul de cel mai bun farsor și pentru trofeul “Negrul de Aur”. În acest sezon, vedetele le vor face farse nu doar altor vedete, ci rudelor și unor oameni obișnuiți.

Cine sunt primele celebritati care intra in jocul farselorr, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara, in prima editie "Plasa de stele - Razbunarea vedetelor".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x