Live acumSerial: Fetita mea
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

Plasa de stele

Vineri 20:30

"Nașul și finul" intră în jocul farselor, la “Plasa de stele”! Pepe și Connect-R transformă un om simplu într-o mare vedetă

Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefănescu întind “Plasa de stele” vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1 și intră în joc pentru titlul de cel mai bun farsor și trofeul “Negrul de Aur”, acordate de juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

Pepe, Connect-R, Maria Cârneci și Andrei Ștefănescu întind Plasa de stele vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, la Antena 1 și intră în joc pentru titlul de cel mai bun farsor și trofeul “Negrul de Aur”, acordate de juriul format din Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea.

Una dintre victimele ediției este Giani, soțul Mariei Cârneci, “un om pâinea lui Dumnezeu”, după cum îl numește prezentatorul Dan Negru, căruia i se vor pune nervii la încercare într-o farsă pusă la cale de chiar soția sa împreună cu Andrei Ștefănescu. “Pentru această farsă, am blocat șoseaua cu niște broaște țestoase care migrează…”, dezvăluie Andrei. Ce se întâmplă mai departe, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi vineri seara.

În aceeași ediție, Pepe și Connect-R, “nașul și finul”, după spusele lui Negru, au pus la cale un experiment pentru a păcăli publicul. Ei vor încerca să transforme un om simplu într-o mare vedetă, în doar câteva ore.

Care dintre ei va reuși cel mai bine să facă celebru un om peste noapte, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 29 iulie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Plasa de stele”, prezentată de Dan Negru.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Plasa de stele nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/plasa-de-stele/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/plasadestele/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Bhq92P.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro