Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a muls o vacă agitată, dar nu s-a așteptat la ce a urmat

În cea de-a șasea ediție din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, Răzvan Babană s-a bucurat de o nouă experiență. Vedeta a fost pusă de nea Marin să mulgă vacă, dar nu s-a așteptat la ce a urmat după.

colaj-răzvan-babană-la-vacă-la-poftiți-prin-țară Galerie
În cea de-a șasea ediție din „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, Răzvan Babană s-a bucurat de o nouă experiență. Vedeta a fost pusă de nea Marin să mulgă vacă, dar nu s-a așteptat la ce a urmat după. | Antena 1

Ilona Brezoianu, Răzvan Babană, Florin Ristei, Nicolai Tand, Sonny și Oase au fost aduși de nea Marin la o fermă de vaci. Vedetele au fost nevoite să facă câteva dintre treburile pe care le fac oamenii de acolo, printre care și musul vacilor.

Gazda emisiunii a avut grijă ca fiecare să aibă de îndeplinit o sarcină, iar cei care nu s-au ținut de treabă au avut de „suferit”. Totodată, nea Marin a apelat și la „bătaie” când a văzut cu Oase și sonny stau degeaba.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021. Răzvan Babană, dezvăluiri despre trecutul său. Cu ce se ocupă acum

Deși a muncit și a făcut tot ce i s-a spus, Răzvan Babană a mai primit o responsabilitate din partea lui nea Marin. După ce s-a întors de pe câmp, fostul concurent al show-ului culinar a fost pus să mulgă vaca.

Babană, vino aici! Doamna îți arată și tu mulgi vaca”, i-a spus nea Marin.

Ce s-a întâmplat cu Răzvan Babană după ce a început să mulga vaca

Răzvan Babană a dezvăluit că își dorea de mult să mulgă o vacă, însă a rămas surprins de mărimea ei: „Îmi doream de mult să mult o vacă, dar când am văzut cât e de mare și de neagră, i-am zis femeii: tanti, eu, nu mult asta! Asta nu-i vacă, asta-i bou”

Chiar dacă i-a displăcut ideea, acesta a învățat ce trebuie să facă și s-a pus pe scaun să mulgă vaca, însă a avut parte de o situație neașteptată. Invitatul a început să țipe cât la ținut gura când vaca a dat cu piciorul în găleata lui.

Când a dat un picior în găleată și în mine, am zis: Gata!”, a spus el.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 13 decembrie 2021.Răzvan Babană și Florin Ristei, uimiți când au aflat cine este noul primar

Răzvan Babană a renunțat la gândul de a duce sarcina la bun sfârșit, iar nea Marin l-a pus pe Sonny să mulgă vaca. Italianul s-a ținut și de glume, motiv pentru care fostul concurent al show-ului culinar s-a trezit cu lapte de vacă pe față.

Dăruiește și primește, cu Antena 1. Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie 2021, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, ce este difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Ce surprize aduce noul sezon de „Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!”, cu Nea Marin

În acest sezon, rolul lui Nea Marin va fi unul cu totul special: „De data aceasta, o să mă vedeţi în rol de primar prin mai multe localităţi din România. Sigur, vorbim de un primar cu drepturi limitate, dar unul care nu se va da în lături de la nimic pentru a organiza cel mai frumos târg pentru comunitate!”, a declarat acesta, completând: „De data aceasta am şi doi consilieri, pe Liviu şi pe Andrei, care, aşa cum probabil aţi intuit deja, mai mult mă vor încurca decât mă vor ajuta!”.

În cea de-a patra ediţie a noului sezon, difuzată luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele cinci vedete pe care Nea Marin le pofteşte alături de el tocmai în Comuna Mălaia, Vâlcea sunt Ilona Brezoianu, Oase, Florin Ristei, Nicolai Tand, Răzvan Babană (fostul concurent al sezonului 7 din Chefi la cuțite) şi Sonny. Cum se vor descurca aceştia şi dacă vor face faţă provocărilor, telespectatorii vor putea afla urmărind o nouă ediție a celui mai nou sezon, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!.

Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Răzvan Babană a fost împins de pe un deal înalt. Ce a urmat... Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 15 decembrie 2021. Oase și Răzvan Babană s-au urcat pe măgari. Ce le-a făcut nea M...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x