Antena Căutare

Câți concurenți au făcut atacuri de panică la proba Power Couple România din această seară, 21 februarie 2024

Probă specială, în această seară, la Power Couple România! Testul ingenios pregătit pentru cupluri la finalul etapei a treia cere mult mai mult decât putere de concentrare în cele mai stresante condiții și depășirea fricii de înălțime.

Câți concurenți au făcut atacuri de panică la proba Power Couple România din această seară, 21 februarie 2024 Galerie
Probă specială, în această seară, la Power Couple România! Testul ingenios pregătit pentru cupluri la finalul etapei a treia cere mult mai mult decât putere de concentrare în cele mai stresante condiții și depășirea fricii de înălțime. | Antena 1

De data aceasta, concurenții și concurentele trebuie să execute un balans înfricoșător pe niște stâlpi flexibili.

Citește și: Roxana Blenche și Cătălin Bucur, propuși spre eliminare la Power Couple România. Panică la proba cuplurilor: „Am văzut că tremura”

Ce presupune proba ”Te iubesc așa cum ești” de la Power Couple România

De la înălțimea derutantă a unor stâlpi flexibili, fără a avea un punct de sprijin, participanții trebuie să se balanseze cu avânt, pentru a muta dintr-o parte în alta, niște suporturi pe care se află scrise defectele partenerului.

Câți concurenți au făcut atacuri de panică la proba Power Couple România din această seară, 21 februarie 2024

Câțiva dintre băieți nu și-au putut ascunde teama în fața acestei provocări, iar unii dintre ei chiar au mărturisit că au avut atacuri de panică.

”Să știi că poți să te-arunci în gol și să te miști ca un arc nu e cea mai firească dintre senzații”, a spus Delia, logodnica lui Lino. De altfel, partenerul ei a fost unul dintre concurenții care au dezvăluit că proba le-a provocat un atac de panică.

Citește și: Concurenta Power Couple care abandonează proba. Cine spune "STOP" și riscă eliminarea în cel mai nou episod

”Îmi tremurau mâinile. Mi se uscase gâtul, încercam să mă concentrez la ce avem de făcut… Se va vedea în filmare că nu eram bine. O să am coșmaruri cu proba asta”, a mărturisit Lino.

La rândul lui, Radu Siffredi a dezvăluit că frica de-a face mișcări ample la acea înălțime a fost mult prea puternică și că s-a gândit să abandoneze proba.

Aceeași reacție a avut-o și Emi Popescu: ”Eu nu pot să fac proba asta. Aduceți un medic!”, a strigat el, înainte ca Dani Oțil să apuce să dea semnalul începerii probei.

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de mai multe perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări.

Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.

Citește și: Care a fost cel mai căutat membru al echipei Power Couple pe platourile de filmare

Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu.

Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Roxana Blenche și Cătălin Bucur, propuși spre eliminare la Power Couple România. Panică la proba cuplurilor: „Am văzut c... Care a fost cel mai căutat membru al echipei Power Couple pe platourile de filmare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x