Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Daiana Anghel după eliminarea de la Power Couple România. Cum a apărut în mediul online soția lui Sorin Gonțea

În ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. La scurt timp de la difuzarea momentului în care aceștia au plecat acasă, soția chef-ului a transmis un mesaj neașteptat pe rețelele sociale.

Colaj cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea la eliminarea de la Power Couple România Galerie
În ediția 15 din Power Couple România de pe 6 martie 2024, Daiana Anghel și Sorin Gonțea au fost eliminați din competiție. | Antena 1

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit emisiunea Power Couple România chiar înainte de etapa finală. De-a lungul competiției, cei doi au demonstrat că sunt un cuplu unit și se iubesc foarte mult.

Chef-ul și soția lui s-au descurcat de minune la aproape toate probe, însă provocarea de cuplu din ediția 15 a reality show-ului le-a dat mari bătăi de cap. Aceștia au fost puși să scoată apă dintr-un lac cu ajutorul unor obiecte fisurate, ca mai apoi să umple o găleată, să o ridice cu o funie și să pună apa într-un acvariu printr-un „pod” construit din țevi.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Daiana Anghel a făcut senzație cu mișcările sale de Shakira. Cum a dansat la petrecere

Nervii și adrenalina au atins cote maxime în echipa lor. Daiana Anghel nu și-a mai stăpânit reacțiile și a început să îi facă reproșuri partenerului său. Mai mult, între cei doi s-a dat o discuție aprinsă chiar în fața camerelor de filmat.

După ce telespectatorii au aflat cuplul eliminat în etapa cinci de concurs, soția lui Sorin Gonțea a ținut să transmită un mesaj neașteptat pe contul de Instagram. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că partenera chef-ului are o activitate intensă în mediul online.

Ce a publicat Daiana Anghel pe rețelele sociale, după ce a fost eliminată de la Power Couple România înainte de finală

Deși i-a părut rău că a ieșit din competiția Power Couple România, Daiana Anghel a dezvăluit în fața publicului că nu merita să mai rămână deoarece Anamaria și Tudor Ionescu nu au primit până acum șansa de a fi salvați. Mai mult, solistul de la Fly Project și partenera lui au avut mai multe probe de cuplu câștigate decât Sorin Gonțea și soția lui.

Așadar, concurenta reality show-ului a vrut să transmită tuturor printr-un InstaStory că ediția de lunea viitoare o să țină în suspans telespectatorii. Se vor întâmpla o mulțime de lucruri la care nimeni nu se aștepta.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Sorin Gonțea, gest demn de filmele romantice. Ce a făcut pentru Daiana Anghel, după probă

Mai mult, Daiana Anghel a ținut să le mulțumească susținătorilor săi pentru toate mesajele frumoase pe care le-a primit de la ei. De asemenea, aceasta le-a mulțumit fanilor și în numele soțului ei.

„Fetelor, credeți-mă, mergeți pe mâna mea, neapărat să vă uitați la ediția de Power Couple de lunea viitoare. Este ultima etapă săptămâna viitoare, miercuri este finala. Se întâmplă niște lucruri. Dacă nu ați fost pe fază să vedeți promo-ul de la televizor, toate cuplurile ieșite până acum se întorc în casă. Deci nu ratați ediția de luni! Și vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase, și vă mulțumește și So aici care este fiert pe Instagram și răspuns la mesajele voastre. Ne bucurăm mult că ne susțineți!”, a mărturisit Daiana Anghel cu zâmbetul pe buze.

Din imaginile postate de partenera lui Sorin Gonțea pe contul de Instagram se poate observa faptul că aceasta este foarte mândră de tot parcursul ei în emisiunea Power Couple România.

Power Couple România, 6 martie 2024. Ce cuplu a fost eliminat din competiție înainte de etapa finală. Răsturnare de situ... Daiana Anghel și Sorin Gonțea au părăsit vila cuplurilor, la Power Couple România: ”Plecăm de aici ca un cuplu mai puter...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x