Antena Căutare

Prețul cel bun, 11 februarie 2022. Iuliana Luciu a făcut spectacol într-o rochie ultra-scurtă. Cum arată ținuta în partea de jos

Iuliana Luciu a atras toată atenția publicului cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă în ediția 10 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Vedeta a îmbrăcat o rochie ultra-scurtă care i-a scos în evidență atuurile fizice.

colaj-iuliana-luciu-prețul-cel-bun Galerie
Iuliana Luciu a atras toată atenția publicului cu o ținută de-a dreptul spectaculoasă în ediția 10 a sezonului 2 din Prețul cel bun. | Antena 1

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au pregătit o mulțime de surprize și premii impresionante în ediția 10 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Prezentatorii TV au început quiz show-ul de la Antena 1 cu multă energie și veselie.

Concurenții au pășit cu încredere în platoul emsiunii pentru a câștiga cele mai senzaționale premii în această seară. Printre cei care au atras atenția publicului se numără și Iuliana Luciu. Co-prezentatoarea Prețul cel bun a făcut furori cu o rochie ultra-scurtă care nu a putut să treacă neobservată.

Ce detaliu a scos la iveală ținuta Iulianei Luciu

Iuliana Luciu a intrat în platoul show-ului pentru a prezenta următoarea licitație a ediției, un aparat de vată de zahăr, însă ținuta sa a întors toate privirile. Vedeta a apelat la o rochie scurtă, turcoaz și vaporoasă, care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului, în mod special picioarele lungi, bustul generos și talia de invidiat.

Un lucru este evident, co-prezentatoarea emisiunii este posesoarea unui trup de invidiat și nu ezită să își afișeze formele provocatoare.

Citește și: Prețul cel bun, 10 februarie 2022. Andrei Ștefănescu, acaparat de frumusețea Alinei. Cum arată concurenta: „Ești măritată?”

Mai mult decât atât, Iuliana Luciu a asortat cu ținuta sa o pereche de sandale pe care foarte puține femei ar avea curajul să le poarte, dar care s-au potrivit de minune cu outfit-ul său. De asemenea, din peisaj nu a lipsit machiajul discret și accesoriile.

Publicul nu a putut să treacă cu vedere nici detaliu important pe care l-au observat la rochie. Se pare că ținuta are un decupaj extrem de sexi la spate.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Citește și: Prețul cel bun, 9 februarie 2022. Denisa a vorbit despre relația sa de 8 ani. Ce reacție a avut Liviu Vârciu când i-a aflat vârsta

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Silvia Uceanu sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 10 februarie 2022. Andrei Ștefănescu, acaparat de frumusețea Alinei. Cum arată concurenta: „Ești măritat... Prețul cel bun, 14 februarie 2022. Cererea în căsătorie bizară de care a avut parte această concurentă. Cum a primit ine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x