Antena Căutare

Prețul cel bun, 9 februarie 2022. Denisa a vorbit despre relația sa de 8 ani. Ce reacție a avut Liviu Vârciu când i-a aflat vârsta

Liviu Vârciu și Andei Ștefănescu au venit cu premii spectaculoase în ediția 8 a sezonului 2 din Prețul cel bun. Prezentatorii TV au rămas surprinși de concurenții în această seară, în mod special de Denisa.

liviu-varciu-denisa-concurentă-pretul-cel-bun Galerie
Liviu Vârciu și Andei Ștefănescu au venit cu premii spectaculoase în ediția 8 a sezonului 2 din Prețul cel bun. | Antena 1

Ediția 8 din Prețul cel bun a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor o mulțime de surprize și concurenți mai hotărâți ca niciodată să câștige. Denisa este una dintre concurentele care au acapart atenția prezentatorilor TV și a publiculuil.

Tânăra a venit tocmai din Constanța pentru a participa la quiz show-ul de la Antena 1. Andrei Ștefănescu a fost uimit de frumusețea sa încă din prima clipă și nu a ezitat să ofere o replică neașteptată.

Citește și: Prețul cel bun, 8 februarie 2022. Mihaela l-a uimit pe Liviu Vârciu când i-a spus ce funcție ocupă: „Să iau postura”

„Ești foarte drăguță, Denisa. (...) Băi, toate fetele frumoase sunt din Constanța, tu ai observat?”, a spus prezentatorul TV.

Denisă este animatoare pentru micuți și participă des la evenimente precum: aniversări, nunți, botezuri.

Cum a reacționat Liviu Vârciu când a aflat că Denisa are 23 de ani și o relație de 8 ani

La scurt timp după de a ghicit cea de-a doua licitație din această seară, Denisa a făcut dezvăluiti surprinzătoare despre viața personală. Tânăra l-a surprins pe Liviu Vârciu când a aflat că are 23 de ani și o relație de 8 ani cu iubitul său.

„După 8 ani de zile de relație...”, a spus concurenta.

Prezentatorul TV a rămas uimit când și-a dat seama că tânăra are o relație de la aproximativ 15 ani. De asemenea, acesta a ținut să o întrebe dacă iubitul său este alături de ea în platoul.

„Nu, e la muncă. Bărbatul trebuie să aducă bani acasă, nu?”, a răspuns ea.

Citește și: Prețul cel bun, 7 februarie 2022. Diana a venit hotărâtă să îi ia locul lui Liviu Vârciu. Cum a reacționat prezentatorul TV

„Deci până la urmă îți place sau nu-ți place?”, a mai întrebat Liviu Vârciu în glumă .

„Nu, e bine. E perfect! E greu de cap așa, dar trecem peste”, a mau adăugat Denisa.

Replicile savuroase ale celor doi nu au întârziat să apară.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Silvia Uceanu sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își testează sub ghidajul lor inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, încercă să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 8 februarie 2022. Mihaela l-a uimit pe Liviu Vârciu când i-a spus ce funcție ocupă: „Să iau postura”... Prețul cel bun, 10 februarie 2022. Andrei Ștefănescu, acaparat de frumusețea Alinei. Cum arată concurenta: „Ești măritat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x