Antena Căutare

Prețul cel bun, 12 mai 2022. Liviu Vârciu, contrariat de ocupația unui concurent. „Ne bucurăm când vedem unii mai neinspirați”

În ediția 74 din Prețul cel bun, un concurent le-a stârnit curiozitatea lui Liviu Vârciu și lui Andrei Ștefănescu cu ocupația lui.

colaj foto andrei stefanescu liviu varciu si un concurent de la pretul cel bun Galerie
Liviu Vârciu a avut o reacție neașteptată în ediția 74 din Prețul cel bun, când a aflat ce ocupație are un concurent | Antena 1 / Pretul cel Bun

Sezonul 2 din Prețul cel bun aduce din nou pe micile ecrane ale telespectatorilor momente savuroase cu cei doi prezentatori TV, dar și premii spectaculoase pe care concurenții le pot câștiga.

În ediția de joi, 12 mai 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au întâmpinat publicul cu multă voie bună și un schimb de replici amuzante, așa cum obișnuiesc să facă de obicei. Discuția despre parcelarea Lunii i-a făcut pe cei doi să se hotărască să își ia rachetă.

Un concurent de la Prețul cel bun de astăzi a uimit pe toată lumea atât cu numele său special, cât și cu ocupația pe care o are. Ocupația lui l-a pus în dificultate pe Liviu Vârciu și a avut o mulțime de curiozități.

Ce ocupație surprinzătoare are acest concurent de la Prețul cel bun 2022, 12 mai

Andrei Ștefănescu l-a invitat pe Ionuț Zambalic și nu s-a putut abține să nu remarce numele său de familia inedit.

„Foarte tare numele! E un nume haios, dar drăguț”, a spus prezentatorul.

Însă detaliul care l-a făcut pe acesta să bată palma cu concurentul a fost ocupația sa. Ionuț Zambalic a dezvăluit că este agent de vânzări, dar momentan este în concediu de creștere copil.

„Yeeey! Adică ești în concediu de paternitate?”, l-a mai întrebat Andrei Ștefănescu.

„Așa ne bucurăm noi când vedem unii mai neinspitați decât noi. Ne consolăm cu el. De aceea se bucură Andrei așa”, a intervenit și Liviu Vârciu.

„Măcar el a ales un drum. Noi mergem și la serviciu, stăm și acasă”, a concluzionat Andrei.

Citește și: Prețul cel bun, 5 mai 2022. Meseria acestui concurent l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să exclame: „Mi se pare foarte tare”

Conversația nu s-a oprit aici, iar Liviu Vârciu a avut și mai multe întrebări despre ocupația lui Ionuț Zambalic, de la Prețul cel bun, din 12 mai.

„Și cu banii? Cine muncește? Soția? Bine, iei și tu 80%”, a mai spus Liviu Vârciu.

80? Păi ești tare, mă”, a completat Andrei Ștefănescu.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 10 mai 2022. Liviu Vârciu, gest neașteptat după ce a văzut o tabletă jucărie. Ce a făcut Iuliana Luciu: „Așteaptă”

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Prețul cel bun, 11 mai 2022. Cum a reacționat Andrei Ștefănescu când a auzit că Nicoleta Mihai practică box: „Mă scuzați... Prețul cel bun, 13 mai 2022. Gestul care l-a făcut pe Andrei Ștefănescu să lăcrimeze. Cum a salvat o concurentă peste 20...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x