Antena Căutare

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a dat sarea pe jos. La ce gest a apelat prezentatorul TV

Liviu Vârciu a avut parte de un eveniment neprevăzut în platoul emisiunii Prețul cel Bun. Prezentatorul TV a vărsat sarea pe jos și a apelat la un gest neașteptat pentru a îndepărta orice superstiție.

liviu-vârciu-în-trei-ipostaze Galerie
Liviu Vârciu a avut parte de un eveniment neprevăzut în platoul emisiunii Prețul cel Bun. Prezentatorul TV a vărsat sarea pe jos și a apelat la un gest neașteptat pentru a îndepărta orice superstiție. | Antena 1

Concurenții au fost puși în dificultate la ultima licitație din ediția 19 Prețul cel Bun. Aceștia au fost nevoiți să spună prețul cel bun al unui det de râșnite. Îninate ca cei patru să răspundă, Liviu Vârciu s-a uitat mai detaliat la râșnița cu sare.

În doar câteva secunde, prezentatorul emisiunii a vărsat sarea din rășniță pe jos, iar reacția lui a fost de-a dreptul savuroasă. Publicul s-a amuzat copios pe seama evenimentului imprevizibil, dar și a gestului pe care l-a făcut pentru a scăpa de superstiție.

Citește și: Prețul cel bun, 29 septembrie 2021. Andrei Ștefănescu l-a provocat pe Liviu Vârciu la un meci de ping-pong. Cine a trișat

"Am dat sarea pe jos!", a spus el.

Ce a făcut Liviu Vârciu după ce a scăpat sarea pe jos în platoul emsiunii Prețul cel Bun

Se pare că gazdele emisiunii Prețul cel Bun sunt la curent cu superstițiile. După ce Liviu Vârciu a vărsat sarea, Andrei Ștefănescu a ținut neapărat să îi spună că acest lucru este un semn și se va certa cât de curând cu cineva.

"Ceartă, ceartă!", i-a spus colegul de platou.

Liviu Vârciu nu a stat prea mult pe gânduri și a apelat la un gest care să îndepărteze orice superstiție. Acesta a luat sarea vărsată și a aruncat-o de câteva ori în spatele său pentru a nu se "certa" cu nimeni.

După ce a depășit momentul de "cumpănă", Liviu Vârciu le-a mai prezentat o dată produsele cu toate funcțiile lor, însă a avut parte de încă o surpriză. Nu a pus bine mâna pe râșniță că prezentatorul TV a vărsat pentru a doua oară sarea.

Citește și: Prețul cel bun, 28 septembrie 2021. Laura l-a făcut pe Liviu Vârciu să scape microfonul din mână. Ce i-a spus concurenta

"Iar am dat sarea pe jos", a mai spus el înainte să facă același gest pentru a înlătura superstițiile.

Hohotele de râs nu au întârziat prea mult. Publicul și concurenții s-au amuzat copios și au privit cu atenție peripețiile lui Liviu Vârciu.

Cum se desfășoară concursul Prețul cel bun

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin sunt cei patru co-prezentatori ce vor fi alături de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu în quiz show-ul de la Antena 1. Zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile.

De la aparatură electrocasnică, automobile, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Prețul cel bun, 30 septembrie 2021. Liviu Vârciu a rămas fără cuvinte când a văzut cât de înalt este Vlad: "Tu n-ai... Prețul cel bun, 1 octombrie 2021. Concurenții au fost nevoiți să ghicească prețul cel bun pentru o shaorma. Cum au reacț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x