Antena Căutare

Prețul cel bun, 31 mai 2022. Tânăra a cărui tată are 27 de frați în toată lumea. Bunicul ei a avut harem: "A greșit mult"

În ediția de marți de la „Preţul cel bun”, din 31 mai 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu Nadia, o tânără care provine dintr-o familie mai mult decât numeroasă, uriașă!

Prețul cel bun, 31 mai 2022. Tânăra a cărui tată are 27 de frați în toată lumea. Bunicul ei a avut harem: "A greșit mult" Galerie
În ediția de marți de la „Preţul cel bun”, din 31 mai 2022, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, prezentatorii de la Prețul cel bun, emisiunea fenomen de la Antena 1, au făcut cunoștință cu Nadia, o tânără care provine dintr-o familie mai mult decât numeroasă, uriașă! | Antena 1/ Prețul cel bun

În episodul 87 al emisiunii „Preţul cel bun” Sezonul 2, din 31 mai 2022, Laura, Camelia, Stelian și Nadia au fost aleși din public de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu pentru a participa la joc. Înainte de fiecare joc, concurenții trebuie să liciteze pentru prețul cel bun al bunului, dar nu mai mare de prețul real al obiectului. Concurenții au licitat pentru un o mașină cu telecomandă.

Tatăl Nadiei are 27 de frați. Concurenta își găsește rude în toată lumea! Poveste incredibilă de viață

La Prețul cel bun o mulțime de concurenți au avut povești incredibile de viață. Marți, prezentatorii TV au făcut cunoștință cu Nadia, care are o viață cât se poate de incredibilă! Ea este fiica unui bărbat din Libia, a cărui tată a avut harem, potrivit tradiției lor. Bunicul ei a făcut 27 de copii cu două soții.

Tatăl său are 27 de frați : “Mama este moldoveancă, iar tata din Libia, arab.”, povestește ea. “Cu ce o fi greșit tatăl tău să dea de o moldoveancă!? A făcut el ceva greșit”, spune în glumă Liviu Vârciu.

“A greșit mult la viața lui, dar asta a fost o greșeală fericită!”, spune cu zâmbetul pe buze Nadia.

Citește și: Prețul cel bun, 31 mai 2022. Andrei Ștefănescu, uimit de Alex, artistul tatuat pe tot corpul. Are o poveste de viață incredibilă

Concurenta povestește că nu a fost în Libia, însă are multe rude: “E complicată situația acolo, după război. Dar am mult rude, în toată lumea, de fapt. Sunt 27 de frați, în toată lumea! Oriunde aș merge găsesc pe cineva”, spune Nadia.

Liviu Vârciu se întoarce uimit către Andrei Ștefănescu: “Deci nu știu dacă ai auzit, dar bunicul a trăit viața noastră pe care ne-o dorim noi. Adică bunicul a avut harem! Ăla e șeful, șefilor! Dacă noi nu avem nervi pentru o femeie, dar îți dai seama!?? A avut doar două?”.

“Două neveste au adunat 27 de copii”, spune Nadia. Ea spune că nu are idee câți verișori are, dar probabil peste 100.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Liviu Vârciu se întoarce uimit către Andrei Ștefănescu: “Deci nu știu dacă ai auzit, dar bunicul a trăit viața noastră pe care ne-o dorim noi. Adică bunicul a avut harem! Ăla e șeful, șefilor! Dacă noi nu avem nervi pentru o femeie, dar îți dai seama!?? A avut doar două?”.

“Două neveste au adunat 27 de copii”, spune Nadia. Ea spune că nu are idee câți verișori are, dar probabil peste 100.

Prețul cel bun, 31 mai 2022. Andrei Ștefănescu, uimit de Alex, artistul tatuat pe tot corpul. Are o poveste de viață inc... Prețul cel bun, 1 iunie 2022. Puțini știu, dar Emi de la Nopatea Târziu a făcut două facultăți! Ce profesie are la bază,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x