Antena Căutare

Prețul cel bun, 6 iunie 2022. Concurenta care a povestit despre cererea în căsătorie emoționantă de care a avut parte

În ediția de astăzi de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt puși pe distracție, dar și pe dat premii consistente concurenților norocoși.

colaj pretul cel bun concurenta Galerie
În ediția de astăzi de Prețul cel bun, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu sunt puși pe distracție, dar și pe dat premii consistente concurenților norocoși. | Antena 1

Printre concurentele care au coborât pe scenă la pupitru s-a numărat și Grațiela Dumitrache. Ea a venit însoțită de logodnicul ei și de părinții ei.

Grațiela i-a spus lui Andrei Ștefănescu că vine din Curtea de Argeș și este medic neurolog și că are o satisfacție uriașă atunci când vede că reușește să își vindece pacienții.

Grațiela a avut parte de o cerere în căsătorie emoționantă

“Când vezi că vin pacienții la tine bolnavi și tu îi faci bine și ei pleacă pe picioare, nu există sentiment mai frumos când îi vezi așa că pleacă veseli, pe picioare, și se duc acasă la familia lor”, a povestit Grațiela.

Citește și: Prețul cel bun, 4 iunie 2022. Tânăra Clarisa i-a uimit pe Liviu și Andrei cu meseria sa. Cum își câștigă banii

Concurenta de la Prețul cel bun a povestit că a păstrat legătura cu mulți dintre pacienții ei care o sună de sărbători și îi urează toate cele bune.

De asemenea, Grațiela a spus că este logodită, atunci când Andrei a întrebat-o dacă are un iubit sau e singură. Andrei Ștefănescu a întrebat-o pe Grațiela cum a cerut-o iubitul ei de soție și ea a povestit că totul a fost foarte emoționant.

“Ceva tradițional, a fost la mine acasă împreună cu părinții lui. Erau și părinții mei și pisica mea”, spune Grațiela.

“Mamă, am eu emoții acum când mi-ai spus”, i-a mărturisit Andrei.

Grațiela a zis că are o relație specială cu pisica ei pe care o are de 16 ani.

“Sper să prindă și nunta, și botezul”, a spus concurenta de la Prețul cel bun.

Grațiela a fost cea care a aproximat corect prețul aparatului de tuns și de ras. Ea a spus că aparatul costă 100 lei și s-a apropiat cel mai mult de prețul real 159 lei.

Concurenta a povestit că și iubitul ei e doctor. Ea a povestit că nu a câștigat niciodată nimic, dar speră să aibă astăzi noroc.

Cum se desfășoară show-ul Prețul cel bun de la Antena 1

Și de data aceasta zeci de concurenți își vor testa inspirația în ceea ce privește Prețul cel bun, dar, mai ales, vor încerca să ajungă cât mai departe în concurs și să plece acasă cu premii incredibile. De la automobile, aparatură electrocasnică, sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig.

Citește și: Prețul cel bun, 2 iunie 2022. Liviu Vârciu, avalanșă de complimente pentru doamna Gemelina. Ce l-a surprins

Selectați din public, concurenții trebuie să liciteze prețul unui produs, încercând să ajungă cât mai aproape de suma corectă, dar fără să o depășească. În fiecare ediție, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii, la finalul cărora pot câștiga bani sau obiecte valoroase.

De la aparatură electrocasnică, automobile sau chiar premii în bani, Prețul cel bun oferă tuturor concurenților o șansă la câștig. În ultimii 50 de ani, formatul a fost realizat aproape pe tot mapamondul bucurându-se de un real succes.

Săptămânal, de luni până vineri, începând cu ora 18:00, telespectatorii Antena 1 se bucură de un spectacol plin cu energie bună și câștiguri valoroase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x