Antena Căutare

Diana Munteanu are o voce de milioane și nimeni nu știa asta până acum! Blonda a făcut show incendiar cu piesa "Proud Mary"!

Freestay și Diana Munteanu au făcut show de zile mari la „Prietenii de la 11” cu celebra piesă „Proud Mary” a Tinei Turner!

Freestay și Diana Munteanu au făcut show de zile mari la „Prietenii de la 11” cu celebra piesă „Proud Mary” a Tinei Turner!

Astăzi s-a lăsat cu show de zile mari la emisiunea „Prietenii de la 11”, fiindcă Diana Munteanu și Florin Ristei au împlinit astăzi un an de când fac spectacol pe micile ecrane!

Și ca petrecerea să fie una de pomină, cei doi au pus mâna pe microfon și au interpretat super piesa „Proud Mary” atât de bine, încât și Tina Turner ar fi mândră de ei!

Urmărește spectacolul făcut de Florin Ristei și Diana Munteanu la emisiunea „Prietenii de la 11” sau savurează și alte momente spectaculoase din show!

Bătaie cu cornete în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Florin Ristei și Diana Munteanu s-au distrat pe cinste, ca-... Florin Ristei, un adevărat one man show! Artistul a făcut spectacol la „Prietenii de la 11” cu super piesa „Dacă sunt lu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x