Antena Căutare

Fetele din trupa Vogue fac show fierbinte în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, la un an de la prima emisie!

Fetele sexy din Trupa Vogue au bucurat privirile tuturor de la „Prietenii de la 11” cu un spectacol de dans mai mult decât fierbinte!

Fetele sexy din Trupa Vogue au bucurat privirile tuturor de la „Prietenii de la 11” cu un spectacol de dans mai mult decât fierbinte!

Îmbrăcate în ținute spectaculoase și cu talentul la purtător, fetele au dansat memorabil și au făcut super atmosferă la emisiunea „Prietenii de la 11”. Pentru cei care nu știu, echipa împlinește astăzi un an de la prima emisie!

Și pentru că este o ediție aniversară, de la petrecere nu vor lipsi invitații speciali. Astfel, voia bună va fi întreținută de Pepe, Sore, Nico, Jimmy Dub, Sonny Flame și alte nume cunoscute din muzica românească. Nici Florin Ristei nu a ratat ocazia de a face show cu piesa „She's On My Mind”!

Pepe încinge complet atmosfera la „Prietenii de la 11” cu o piesă fierbinte! „Rămâne între noi distractia și noaptea pet... Momente UNICE în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”! Florin Ristei a impresionat cu o interpretare LIVE de excepție!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x