Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Florin Ristei a găsit soluţia perfectă prin care Diana îşi poate invinge teama de şoareci! "Uite ce mustăţi are! L-am dat cu parfumul meu!"

Florin Ristei a găsit soluţia perfectă prin care Diana îşi poate invinge teama de rozătoare! I-a făcut cadou un şoarece de pluş! 

Florin Ristei a găsit soluţia perfectă prin care Diana îşi poate invinge teama de rozătoare! I-a făcut cadou un şoarece de pluş!

Povestea cu rozătoarele care au populat pentru o vreme locuința frumoasei prezentatoare de la "Prietenii de la 11" e veche. Însă, nici acum, Diana nu s-a vindecat de fobia pentru șoareci.

Așa că al său coleg de excepție i-a oferit cel mai frumos dar! Parfumat chiar! Florin a scos din buzunarul de la spate (fără nicio aluzie la cântecul denumit astfel sau la interpretarea sa de excepție a unei piese de petrecere, aka manea) un șoarece de pluș, dar cu parfumul său.

Senzație a făcut, iar Diana a apreciat gestul. S-a lăsat cu râsete! Priviți!

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video