Antena Căutare

Gimnastul Marian Drăgulescu, despre săritura care îi poartă numele: ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o doar eu. Este un element interesant, dar și înfricoșător”

Marian Drăgulescu vorbește la Prietenii de la 11 despre săritura care îi poartă numele. ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o doar eu. Este un element interesant, dar și înfricoșător”, a spus gimnastul.

Marian Drăgulescu vorbește la Prietenii de la 11 despre săritura care îi poartă numele. ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o doar eu. Este un element interesant, dar și înfricoșător”, a spus gimnastul în emisiune.

Vicecampion olimpic şi octuplu campion mondial, Marian Drăgulescu (38 de ani) a intrat în istoria gimnasticii masculine românești drept primul sportiv care a obținut o medalie la individual compus – bronz, în 2000, la Campionatele Europene de la Bremen și a cucerit două titluri mondiale, la sol și sărituri, în 2001, la Campionatele Mondiale de la Gent.

Sportivul nu vrea să se retragă din competiție și şi-a reiterat de curând dorinţa de a participa şi la Jocurile Olimpice din 2020, competiţie la care va avea 40 de ani.

Artistul român care refuzat un contract de peste jumătate de milion de euro, venit din străinătate!: ”Nu am acceptat pen... Ozana Barabancea, dezvăluire în premieră: ”M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody pân...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x