Antena Căutare

I-a pozat degetul, a atins poza de pe telefon, iar ea a simțit pe viu! WOW! Vlad Grigorescu i-a lăsat mască pe "Prietenii de la 11"

Vlad Grigorescu, fostul câştigător de la iUmor, face un număr de iluzionism senzațional folosind smartphone-ul la "Prietenii de la 11".

Vlad Grigorescu, fostul câştigător de la iUmor, face un număr de iluzionism senzațional folosind smartphone-ul la "Prietenii de la 11".

Că a ghicit o carte și a pus-o în palma invitatei, ok, să zicem. Ne-a mai arătat el trucuri cu cărti. Dar în clipa în care i-a pozat degetul Dianei, a pus-o să închidă ochii și a atins imaginea de pe telefon, ea simțind atingerea pe viu, asta ne-a lăsat pe toți mască.

Priviți doar, căci merită! Cum a făcut? Dar cine să știe?! Vlad Grigorescu face echipă, în calitate de gazdă, cu Șerban Copoț, în fiecare duminică, la iUmor, de la 20 fix!

Pe vremuri, o admiram, alături de Andreea Bănică, în trupa Exotic! Cum arată acum Julia Jianu: Interpretare de excepție,... Burlac hotărât, Florin Ristei fuge de însurătoare! A zis-o răspicat, în direct: "Eu cel mult în mireasă mă îmbrac, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x