Antena Căutare

Încă mai stați pe scaune și nu v-ați trezit bine?! Prietenilor de la 11, să dansăm pe muzica lui Nineka feat. Yagmur - ”Deli Bile”

Încă mai stați pe scaune și nu v-ați trezit bine! Prietenilor de la 11, să dansăm pe muzica lui Nineka feat. Yagmur - ”Deli Bile”

Încă mai stați pe scaune și nu v-ați trezit bine! Prietenilor de la 11, să dansăm pe muzica lui Nineka feat. Yagmur - ”Deli Bile”! E o piesă antrenantă, care nu te poate ține departe de ringul de dans!

Prin muncă, Theo Rose vrea să își îndeplinească toate visurile: "O să ajung acolo unde îmi doresc!"

Fără doar și poate, „Prietenii de la 11” le poartă noroc tinerilor artiști, aflați la început de drum! Nu o dată în emisiune au venit cântăreți debutanți care mai apoi au reușit să se remarce prin talentul lor!

Vom trăi și vom vedea dacă Nineka feat. Yagmur, artistele care venit la „Prietenii de la 11” și au cântat piesa ”Deli Bile”", vor deveni vedete consacrate!

Trupul subţire cu eforturi se ţine! Ce exerciții face în fiecare dimineață Diana Munteanu: ”Am săculeți, elastice”... Frumoasa Nineka, probleme mari de orientare: ”Trebuia să merg cu mașina în Turcia și am ajuns în Grecia!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x