Antena Căutare

Ozana Barabancea, dezvăluire în premieră: ”M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody până încep filmările la „Te cunosc de undeva! Vreau să fiu sexy!”

Ozana Barabancea face dezvăluire în premieră la Prietenii de la 11. ”M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody! Până încep filmările la Te cunosc de undeva! vreau să fiu sexy”, a spus vedeta.

Ozana Barabancea face dezvăluire în premieră la Prietenii de la 11. ”M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody până încep filmările la Te cunosc de undeva! Vreau să fiu sexy”, a spus vedeta.

Nu mai e un secret faptul că Ozana Barabancea a ajuns să aibă o talie ca trasă prin inel, fiind din ce în ce mai aproape de dimensiunile la care a visat! Artista a slăbit zeci de kilograme și arată incredibil de bine, dar această transformare nu a avut loc peste noapte. În plus, va recurge la câteva proceduri pentru a ajunge la silueta din adolescență.

Ozana Barabancea, dezvăluire în premieră: ”M-am gândit să-mi aranjez bustul și zona taliei. Vreau să am un beachbody până încep filmările la „Te cunosc de undeva! Vreau să fiu sexy!”

Și-a schimbat întreaga siluetă

Ozana Barabancea, jurată la ”Te cunosc de undeva” a trecut în ultima perioadă printr-o serie de schimbări radicale, iar acum arată minunat, cu peste 50 de kilograme în minus.

Anul trecut, Ozana Barabancea s-a lăsat pe mâna medicilor pentru a-şi micşora stomacul, iar acum este total schimbată. Dar până să ajungă să dea jos 50 de kilograme, nu i-a fost deloc uşor. Jurata de la „Te cunosc de undeva” a slăbit foarte mult și a afirmat că această schimbare radicală de look - slăbirea excesivă - a luat-o inițial pe nepregătite la nivel psihologic. Cu toate astea, s-a redescoperit pe sine și a învățat să depășească orice obstacol!

În ultimul timp, jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!”, Ozana Barabancea, își etalează noua siluetă de care este acum extrem de mândră cu orice ocazie! În plus, și-a schimbat radical stilul vestimentar și a optat pentru ținute îndrăznețe!

Gimnastul Marian Drăgulescu, despre săritura care îi poartă numele: ”Am inventat-o în 1999, iar șapte ani am executat-o ... Secrete pentru îngrijirea părului în zilele însorite de vară. Sfatul specialiștilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x