Antena Căutare

Pepe încinge complet atmosfera la „Prietenii de la 11” cu o piesă fierbinte! „Rămâne între noi distractia și noaptea petrecută în doi”

Pepe a fost și el invitat la super petrecerea organizată de echipa emisiunii „Prietenii de la 11”, la un an de la prima ediție!

Pepe a fost și el invitat la super petrecerea organizată de echipa emisiunii „Prietenii de la 11”, la un an de la prima ediție!

Și ca show-ul să fie unul de excepție, artistul a cântat o piesă fierbinte cu care a încins complet atmosfera! „Rămâne între noi” i-a făcut pe toți să danseze și să se simtă bine, iar distracția a fost în toi!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi show-ul de la emisiunea „Prietenii de la 11” sau savurează momentul în care Florin Ristei a cântat live un hit celebru!

Diana Munteanu și Florin Ristei sunt răsfățații zilei! La un an de la prima emisie, cei doi învață cum se face rețeta de... Fetele din trupa Vogue fac show fierbinte în platoul emisiunii „Prietenii de la 11”, la un an de la prima emisie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x