Prietenii de la 11

"Moromeţii 2", premieră cu casa ÎNCHISĂ la Sala Palatului! Cine este singurul actor care se întoarce, după mai bine de 30 de ani, în universul ”Moromeții”?

 
+2 click pentru
galerie

Pregătirile sunt în toi pentru premiera din această seară a celei mai așteptate producții românești a anului: „Moromeții 2”. Tudor Giurgiu, producătorul peliculei, ne-a dat câteva detalii despre film. 

La peste 30 de ani de la premiera primei părți, regizorul Stere Gulea a reușit să adune o distrubuție aproape nouă, Florin Zamfirescu fiind singurul ”veteran”.

Tudor Giurgiu face o radiografie excelentă a universului ”Moromeții 2”: „Este pentru prima oară în cinematografia românească când se vede foarte bine ce s-a întâmplat după 1945. Se simte foarte bine în film că o lume moare și se naște o lume care, iată, ne-a venit de hac.”

Moromeții 2 este un film românesc regizat de Stere Gulea. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Horațiu Mălăele, Iosif Paștina și Dana Dogaru. Scenariul este o adaptare a celui de-al doilea volum al romanului Moromeții, a romanului Viața ca o pradă și a publicisticii lui Marin Preda.

➡️ 😃 Urmăreşte Prietenii de la 11, online pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/KxMdZjL. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI