Antena Căutare

Alexandru Bindea, o viaţă ca un film! "Dem Rădulescu m-a picat de două ori la admiterea la teatru!"

Simpatic, mereu vesel, pus pe glume şi bancuri, Alexandru Bindea este un actor cu „lipici” la public, chiar dacă nu a avut mari roluri în filme şi nici nu a apărut în multe emisiuni TV. Înainte de a deveni actor a fost şofer de taxi, iar Dem Rădulescu l-a respins de două ori la admiterea la facultatea de teatru!

Simpatic, mereu vesel, pus pe glume şi bancuri, Alexandru Bindea este un actor cu „lipici” la public, chiar dacă nu a avut mari roluri în filme şi nici nu a apărut în multe emisiuni TV. Înainte de a deveni actor a fost şofer de taxi, iar Dem Rădulescu l-a respins de două ori la admiterea la facultatea de teatru!

Actorul Alexandru Bindea este exemplul viu al luptei până la capăt pentru îndeplinirea dorinţelor proprii. I-a luat nouă ani să ajungă unde simţea că îi era locul: pe băncile facultăţii de teatru.

"Actor nu sunt de prea mulţi ani, comparativ cu vârsta mea. am dat vreo 10 ani la Institutul de Teatru. Pe vremea aceea, erau doar două- trei locuri. Am dat an de an, până am intrat, din a noua încercare.

Dem Rădulescu a fost şi el de vină, vreo doi ani. M-a picat la probele eliminatorii."

Pe Alexandru Bindea îl puteţi vedea la Teatrul Naţional Bucureşti, în piesa "Dineu cu proşti".

Florin Ristei a încuiat-o pe Ramona în portbagajul maşinii! "Ce-i cu atâţia chiloţi aici?!"... "Stil de succes by Ellida Toma". Creaţiile semnate de Larisa Dragna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x