Antena Căutare

„La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

Un burlac care a reușit să facă senzație în a treia ediție a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1 este Armand, un tânăr care a captat toate privirile încă din primele secunde.

Emisiunea „Rămân cu tine” poate fi urmărită luni și marți, la Antena 1, de la 20:30!

Tânărul este din București și după doar câteva secunde, optsprezece tinere din cele douăzeci prezente în emisiunea de la Antena 1 și-au manifestat dorința de a merge la o întâlnire cu el!

Armand e pretendentul care a frânt multe inimi la emisiunea Rămân cu tine, de la Antena 1

Văzând că una dintre concurente a apăsat butonul pentru a arăta că pretendentul nu este pe placul ei, prezentatorul emisiunii „Rămân cu tine” a dorit să afle ce minusuri are atleticul tânăr din platou!

„Avem 35 de anișori? Și suntem singurică? Eu cred că ție îți place singură”, a fost opinia lui Liviu Vârciu, auzind ce argumente a avut Nicole la votul dat.

citește și: Detalii picante după întâlnirea de la Rămân cu tine! Ce a dezvăluit Sergiu Balaban despre Dina: „Nu puteți să dați pe post”

Apoi, prin intermediul filmului de prezentare, concurentele din emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1 l-au putut cunoaște mai bine pe Armand.

„Îmi place foarte mult să călătoresc, ca să mă relaxez plec în fiecare lună într-un business trip. Îmi place foarte mult să cunosc locuri noi. Cea mai plăcută, frumoasă și extraordinară experiență pe care am avut-o a fost o cină cu Steven Spielberg. Sport am făcut dintotdeauna, apoi am continuat cu artele marțiale. Am fost vicecampion național la skandenberg, dar apoi m-am îndrăgostit de fitness. Îmi doresc ca jumătatea mea să mă completeze, fiindcă de aia i se spune jumătate”, a fost dezvăluirea tânărului.

„La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

Armand, pretendent în ediția a treia a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Armand, pretendent în ediția a treia a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Un lucru extrem de apreciat de concurente a fost iubirea lui Armand pentru câini sau pisici.

„Liviu, am o întrebare. O dăm în căței și pisici, dar ce facem? La copii cum te prezinți?”, a fost întrebarea complet neașteptată a Mirelei.

„Automat îmi doresc un viitor, am o vârstă”, a fost replica pretendentului.

citește și: „La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu este să fac bani”

„Nu, că e deja făcut. Nu mai schimbi scutece. Poți să-l trimiți la culcare, ascultă, e perfect”, a glumit Liviu Vârciu, dezvăluind faptul că tânăra are deja copil.

După ce le-a încântat pe tinere cu celebra piesă „It’s my life” a lui Jon Bon Jovi. Pupitrele s-au mai înroșit, dar la final tot au mai rămas paisprezece doritoare să iasă cu el la o întâlnire. Dintre acestea, pretendentul a ales-o pe Bianca, tânăra cu voce de aur!

„La copii cum te prezinți?”. Armand le-a înnebunit pe concurentele de la Rămân cu tine! Ce talent ascuns are pretendentul

Armand, pretendent în ediția a treia a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

Armand și Bianca, în a treia a emisiunii „Rămân cu tine” de la Antena 1

„Rămân cu tine”, show-ul de dating prezentat de Liviu Vârciu, poate fi urmărit în fiecare luni şi marţi, de la 20:30 pe Antena 1 şi Antena Play.

Despre emisiunea „Rămân cu tine” de la Antena 1

La emisiunea „Râmân cu tine” de la Antena 1, douăzeci de femei își caută bărbatul visurilor într-un show de întâlniri provocator și plin de surprize. Fiecare dintre ele are propriile așteptări și dorinţe de la bărbatul pe care îl vor alături, iar Liviu Vârciu le va ajuta să găsească partenerul visat.

citește și: Mirela, cea mai fierbinte concurentă din show-ul Rămân cu tine! Liviu Vârciu: „Nu se poate concentra omul, zici că vrei să-l alăptezi”

Din mai mulți potențiali parteneri care se vor prezenta în fața lor, fiecare doamnă sau domnișoară are posibilitatea să aleagă cu cine şi-ar dori să rămână! Apoi, totul ține de concurente și de tânărul ales ca să ajungă să spună clar și răspicat: „Rămân cu tine”!

În ultimii 20 de ani, formatul Take me out a fost realizat aproape pe tot mapamondul, bucurându-se de un mare succes în țări precum Marea Britanie, Germania, Danemarca, Italia, Olanda, Canada. Indonesia, Korea, Irlanda, Thailanda, Franța, Belgia, China sau Australia.

„La fix! Dacă te întorci acuma, direct mare pup”. Edy Adrian a făcut spectacol la emisiunea Rămân cu tine: „Țelul meu es... Surpriza trăită de Adriana de la Rămân cu tine, la întâlnirea cu Cristi! Ce s-a întâmplat între cei doi: „Nu mă așteptam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x