Antena Căutare

Loredana, show memorabil la miezul nopții. Cum au trecut vedetele în 2022 alături de Dan Negru: „Haide, Doriane!”

Loredana, invitata lui Dan Negru de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor, a făcut un spectacol de zile mari la miezul nopții. Numărătoarea inversă a început, iar vedetele au trecut în 2022 cu mult veselie și un show memorabil.

colaj-loredana-revelionul-starurilor-2022 Galerie
Loredana, invitata lui Dan Negru de la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor, a făcut un spectacol de zile mari la miezul nopții. | Antena 1

Vedetele s-au adunat la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor pentru a petrece împreună ultima zi a anului 2021. Interpreți celebri au început seara în forță și au încântat telespectatorii cu piesele lor.

Maria Dragomiroiu a fost cea care a încheiat anul cu o ultimă melodie, iar Loredana a făcut show la trecere dintre ani. Dorian Popa a desfăcut șampania, artificile s-au aprins, iar anul 2022 a început cum nu se putea mai bine, cu un spectacol de zile mari, la scurt timp de la numărătoarea inversă a vedetelor.

Telespectatorii au sărbătorit Revelionul cu numărul 22 alături de Dan Negru și invitații speciali, iar prima petrecere a anului 2022 a fost începută de Loredana, care a făcut show total și o atmosferă de neuitat.

Citește și: EXCLUSIV. Dan Negru,detalii din culisele Revelionului Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor. Ce spune prezentatorul

Artista a cântat cele mai cunoscute piese ale sale, iar vedetele au dansa fără oprire pe cele mai senzaționale ritmuri. Trecere dintre ei a fost marcată de veselie, muzică, speranțe noi și dorințe arzătoare.

Loredana a făcut furori la Revelionul Starurilor 2022: Războiul Generațiilor cu rochia scurtă și strălucitoare

Momentul Loredanei a încântat publicul din fața micilor ecrane, însă ținuta sa nu a putut să treacă neobservată. Artista a îmbrăcat o rochie extrem de scurtă din paiete, care i-a lăsat la vedere cele mai frumoase forme ale corpului.

În timpul interpretărilor, cântăreața a apelat la mișcări care au oferit o priveliște neașteptată asupra bustului generos, picioarelor subțiri și taliei de invidiat. Aceasta a apelat la un machiaj discret, o coafură spectaculoasă și bijuterii scumpe, care s-au potrivit de minune cu outfit-ul său din noaptea de Revelion.

Citește și: Cum au sărbătorit Loredana și Nick Casciaro victoria sezonului 10 X Factor. Cei doi au dat o petrecere neașteptată

Vedeta s-a decis să-și asorteze rochia foarte sexi cu o pereche de sandale, ce au ajutat-o să strălucească în adevăratul sens al cuvântului. Loredana a reușit să se facă rapid remarcată, mai ales după ce s-a așezat pe un instrument muzical, iar ținuta sa s-a mulat perfect pe corp.

Revelionul Starurilor 2022, show-ul incendiar pentru petrecerea dintre ani

Zeci de vedete îndrăgite, măști spectaculoase în spatele cărora se ascund celebrități din diverse domenii, muzică pentru toate gusturile și multă voie bună - acestea au fost ingredientele unui spectacol strălucitor, la Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generaţiilor.

„Încerc ca anul acesta să aduc aceeași normalitate din fiecare an, să fiu reperul neschimbat al nopții de Revelion!”, a spus amfitrionul show-ului de la Antena 1, Dan Negru.

De 22 de ani alături de publicul Antena 1, prezentatorul a fost pregătit cu ghicitori, chiar dacă a resimțit emoții la filmările show-ului: "Când n-o să le mai am, mă las. E un job al emoțiilor și nu al câştigurilor materiale. Dacă scoți emoția din job, nu mai rămâne nimic."

Cu ajutorul măștilor, la Revelionul Starurilor 2022 vor veni personaje diverse, de la Regela Maimuţelor, la Maestrul Levitaţiei, Omul Apocalipsei, Gia din Madagascar, Zeus şi până la celebra Păpuşă inspirată din serialul care a facut înconjurul planetei – Squid Game. La miezul nopţii, Dan Negru îi va invita telespectatori la un recital live susţinut de Loredana şi orchestra Agurida.

Carmen Șerban și-a cumpărat ținuta din Londra pentru Revelionul lui Dan Negru. Cum arată artista într-un compleu „transp... Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au deghizat în cei mai cunoscuți hoți din Casa de Papel, la Revelionul lui Dan Negr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x