Antena Căutare

Cei mai talentati copii au aratat cat de bine se misca la "Romania Danseaza"

“Romania Danseaza” este o emisiune dedicata tuturor, indiferent de varsta, ocupatie sau sex. Oricine iubeste dansul a avut ocazia sa participle la auditii. De aceea, juriul a avut in fata sa persoane de toate varstele. Insa, de departe, cei mai dragut si talentati au fost copiii.

“Romania Danseaza” este o emisiune dedicata tuturor, indiferent de varsta, ocupatie sau sex. Oricine iubeste dansul a avut ocazia sa participle la auditii. De aceea, juriul a avut in fata sa persoane de toate varstele. Insa, de departe, cei mai draguti si talentati au fost copiii.

Desi, la varsta lor, cei mai multi prefera sa se joace, ei au ales dansul. Sub indrumarile unor coregrafi priceputi si cu cele mai amuzante costume, micutii dau totul pentru dans.

In editia din aceasta seara, trei trupe i-au incantat pe jurati.

Mai intai au intrat pe scena cateva fetite din Constanta costumate in gheparzi. N-au primit cele trei stelute aurii, insa au timp sa se antreneze pentru editia de anul viitor.

Au urmat dansatorii din Familia Flinstone. Jucausi si amuzanti, copilasii au primit o steluta galbena, din partea Monicai.

Trupa Style Dance Junior a venit cu un dans country. Costumele i-au facut si mai simpatici. Ei au primit doua stelute aurii, de la CRBL si Monica, si s-au calificat in etapa urmatoare.

Hit me baby one more time... cu TREI STELE!... Diana, 17 anisori si un trup DEMENTIAL... La fel si dansul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x