Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Mihai Bendeac, jurat la Romania Danseaza: "O sa judec strict cu sufletul"

Dansati? Suntem siguri ca dansati, chiar daca aveti curaj sa aratati tarii intregi cat sunteti de priceputi sau doar dati reprezentantii in sufrageria voastra. Sunt multi romani care se misca foarte bine si o sa ii vedeti pe toti in curand la Antena 1, la Romania Danseaza.

Mihai Bendeac, unul dintre cei trei jurati de la "Romania Danseaza", a facut cateva dezvaluiri despre show-ul incendiar care va debuta in luna martie la Antena 1.

"Nu o sa fie un show scortos, fiind niste categorii de varsta atat de diferite. Poate veni si un copil de doi ani, daca poate sa danseaze. Poate avea si 80, 90 de ani sau chiar 100 si sa danseze in acest show (...). Sper ca va fi cool!", a declarat Bendeac.

Actorul va face parte din juriul "Romania Danseaza" alaturi de CRBL si prim-balerina Operei Nationale Bucuresti, Monica Petrica.

"E o responsabilitate uriasa. Eu nu sunt dansator. Am incercat sa studiez si sa ma documentez despre istoria dansului. Rolul meu nu e de a judeca din punct de vedere tehnic. Rolul meu in juriu e de a fi un spectator avizat. O sa judec strict cu sufletul", a mai spus juratul.

"Romania Danseaza", cel mai mare format talent show din lume, va debuta in aceasta primavara, la Antena 1! Preselectiile s-au incheiat, iar acum concurentii se pregatesc sa intre in cursa pentru premiul cel mare in valoare de 50.000 de euro!!!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza