Antena Căutare

Mihai Bendeac l-a "trimis" in finala pe contorsionistul Gabriel Cocos!

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei numere (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot. Mihai Bendeac l-a ales pe Gabriel Cocos, un pusti pe cat de frumos, pe atat de talentat...

La sfarsitul fiecarei Gale, dupa ce au vazut toate prestatiile, juratii au dreptul sa trimita in finala trei concurenti (cate unul, fiecare), iar al patrulea finalist va fi ales de public prin vot.

Mihai Bendeac nu l-a privit cu incredere pe Gabriel Cocos, cel putin nu la preselectii. Credea ca pustiul se va rezuma la miscari simple, fara a umple scena si fara a face spectacol. Iata, insa, ca "puiul" Gabriel s-a dovedit a fi un "cocos" adevarat, capabil sa ridice publicul in picioare.

Si a reusit, in doar doua minute, sa-l impresioneze pe Bendeac, mergand direct in finala "Romania Danseaza"!

“Esti, pe departe, cel mai luminos om din acest concurs. Nu trebuie sa se intampla nimic pe lume ca tu sa te opresti din treaba asta. Te rog din suflet sa ma ierti ca, pana in urma cu doua minute, tu pentru mine erai zero”.

NU UITA!

Daca favoritul tau nu intra direct in finala, prin intermediul juratilor, poti sa il ajuti chiar tu:

Voteaza-l prin SMS la 1313 (1,24 eur/SMS, TVA inclus) si poti castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele patru iPhone-uri 5 sau unul dintre cele trei mini iPad-uri puse in joc in marea finala! Mai multe detalii pe romaniadanseaza.a1.ro!

De la sfarsitul emisiunii, duminica (28 aprilie), pana a doua zi la ora 16:00, telespectatorii vor putea vota concurentul pe care vor sa-l salveze dintre cei noua ramasi.

Finalistul va fi anuntat pe 29 aprilie, in cadrul Observatorului de la ora 16:00, de catre Jorge, prezentatorul show-ului, care spune "STOP VOT" si il anunta in direct, telefonic.

Finala va fi LIVE, pe 19 mai, iar telespectatorii vor alege castigatorul tot prin vot!

Monica Petrica prefera tangoul! Raluca si Tudor, alesi sa mearga in finala!... Trimite SMS la 1313 si concurentul preferat poate ajunge in MAREA FINALA!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x