Live acum
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Pasiune si emotie pe scena "Romania Danseaza"! Tudor si Raluca au dansat tango argentinian

Tudor si Raluca sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor si il danseaza cum nu se poate mai bine.

Tudor Mihai si Raluca Aldea sunt parteneri de dans de 14 ani. Tangoul argentinian este pasiunea lor, si il danseaza cum nu se poate mai bine.

Tangoul este un dans plin de pasiune si emotii. Iar Tudor si Raluca au demonstrat acest lucru pe scena de la “Romania Danseaza”.

Cei doi s-au contopit si au oferit juriului, dar si publicului, un spectacol exceptional.

Desi sunt parteneri doar pe scena, Tudor si Raluca au dansat cu o pasiune debordanta. Ceea ce le-a adus trei stele aurii din partea juratilor.

Raluca a facut balet in adolescenta. A vrut sa invete tangoul, iar Tudor i-a fost profesor. La inceput, a refuzat-o, insa miscarile ei l-au cucerit.

Acum, se impart intre familie si scena, insa nu vor renunta vreodata la dans.

Pentru reprezentantia de la “Romania Danseaza”, cei doi au ales celebra melodie “Tanguera”, un clasic al tangoului.

Ei au intrat in cursa pentru marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din România dansează nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/romania-danseaza/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/romania-danseaza