Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în „Sacrificiul”, episodul trei. Scandal și bătaie între Eva și Veorica, la parastasul Brândușei! Ștefan a explicat de ce a avut o viață dublă! Confesiune cutremurătoare!

În episodul trei din „Sacrificiul”, Ștefan Oprea i-a spus Evei motivul pentru care a avut o viață dublă, înșelând-o cu Brândușa, dar i-a cerut să îi acorde o nouă șansă. Răspunsul ei a fost tulburător. Soția trădată a luat decizia neinspirată de a merge la parastasul amantei decedate. A izbucnit un scandal imens. În timp ce oamenii mari aveau treburile lor, copila rămasă fără mamă, Ștefania, a încercat să se sinucidă. Eva a făcut o confesiune cutremurătoare. 

În episodul trei din „Sacrificiul”, Ștefan Oprea i-a spus Evei motivul pentru care a avut o viață dublă, înșelând-o cu Brândușa, dar i-a cerut să îi acorde o nouă șansă. Răspunsul ei a fost tulburător. Soția trădată a luat decizia neinspirată de a merge la parastasul amantei decedate. A izbucnit un scandal imens. În timp ce oamenii mari aveau treburile lor, copila rămasă fără mamă, Ștefania, a încercat să se sinucidă. Eva a făcut o confesiune cutremurătoare.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Ștefania (Julia Marcan​) a trăit un șoc tulburător după ce află că mama ei, Brândușa (Alina Florescu​), nu mai este. Pentru ea, mutarea în casa celeilalte familii a tatălui ei, despre care ea nu avea habar, este dificilă.

Ștefan Oprea (Claudiu Istodor) i-a spus în față Evei (Maia Morgenstern) motivul pentru care a avut o viață dublă.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Totuși, Ştefan Oprea i-a cerut soției lui, Eva, să îi mai acorde o șansă, după ce ea a aflat că el nu doar că a înșelat-o, ci a trăit o viață dublă și a făcut și un copil, pe Ștefania.

Răspunsul ei a fost tulburător. Este o soție rănită de trădarea partenerului ei de viață.

„Nu te las să pleci!”, îi spune, categoric, Ștefan Oprea soției lui.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Ioana (Oana Cârmaciu) nu poate să-şi ierte încă tatăl care le-a abandonat pe ea, surorile și mama ei. I-a spus verde în față ce simte legat de el.

„Știu că nu mă poți ierta. Adică bănuiesc, dar poate cu timpul o să mă acceptați”, încearcă tatăl ei Relu (Marian Râlea), reîntors după cinci ani de absență.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Ioana a avut parte de o ceartă puternică cu mama ei, Elena (Ana Ciontea), care s-a opus deciziei ei de a renunţa la rezidenţiat în acest an, pentru a avea grjă de Ștefania.

„Vrei să te felicit că îţi distrugi viaţa? Că fata mea, care a intrat prima la rezidențiat, a dat cu piciorul la întreaga ei carieră? Și toate astea pentru ce? Ca să fii bonă?", a reacționat Elena la decizia fiicei ei eminente.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Un scandal imens a izbucnit la parastasul Brândușei (Alina Florescu), când Eva Oprea a decis să își facă apariția. Veorica Zamfir (Adriana Trandafir), mama amantei decedate, și soția trădată au ajuns să se bată și să fie încătușate. S-au spus vorbe grele.

„Uite, fata mea e moartă! Te bucuri! Râde inima în tine! Nu ți-a fost de ajuns că fata mea și-a pus capăt zilelor! Că ai băgat-o în mormânt! De ce ai venit când am parastasul, ca să îmi strici ziua asta, păgâno? Vrei să te duc să joci pe mormântul ei?”, i-a spus Veorica Zamfir, închisă în aceeași celulă cu Eva.

În zadar a încercat Eva să îi spună că și ea a suferit, de-a lungul timpului, lăsată de soț singură, cu trei copii.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Ştefania, îndurerată de moartea mamei ei, Brândușa, a încercat să se sinucidă, sărind în lac.

„Mama, vreau să fiu cu tine!", a spus copila, începând să alerge pe ponton.

„Sacrificiul”, episodul trei online. O apariție surpriză și o întâlnire periculoasă au avut loc în cel de-al treilea episod al serialului „Sacrificiul”. Rapha, interpretat de Damian Drăghici, fratele lui Leo Zamfr (Mihai Gruia Sandu), a venit în vizită la familie.

Rapha a avut parte și de o întâlnire neașteptată, cu scântei. „Ce cauți aici? Nu pot să fiu lângă tine! Știi cât de greu m-am vindecat după ce m-ai făcut?”, a reacționat el.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Eva Oprea (Maia Morgenstern) a făcut o confesiune cutremurătoare. I-a povesti mamei amantei soțului ei că a renunțat la un copil, în cea de-a șasea lună de sarcină. Fiica ei ar fi avut aceeași malformație la inimă ca Ștefania. Nu și-a ținut niciodată pruncul în brațe și a căzut într-o depresie din care și-a revenit cu greu, dacă și-a revenit.

„Sacrificiul”, episodul trei online. Andrei (Denis Hanganu) a împietrit în fața tatălui său, Ștefan, și a Ioanei. I-a căzut cerul pe cap! Fiul lui Ștefan a aflat care a fost adevăratul motiv pentru care Ioana a acceptat să facă amor pe bani cu el.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro