Live acumObservator 12
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Sacrificiul

SEZONUL 2 | INTEGRAL

Ce s-a întâmplat în Sacrificiul, episodul 19. Ioana află că a fost filmată când a făcut amor cu Andrei, iar surorile Ioanid descoperă că mama lor poate fi în viață.

Episodul 19 din Sacrificiul a venit cu dezvăluiri noi! Momentele emoționante prin care au trecut cele trei surori când au afla că este posibil ca mama lor să trăiască le poate schimba cursul vieții. Ioana și Andrei se află la răscruce de drum! Ioana vede filamrea în care făcea amor cu Andrei, iar explicația acestuia pentru gestul făcut este inacceptabilă.

Sacrificiul, episodul 19.

Veorica, în lacrimi: "Doamne, cum a murit! Nu pot să-mi revin".

În serialul Sacrificiul, episodul 19, Veorica (Adriana Trandafir) plânge în biserică, gândul ei este nedezlipit de moartea părinților ei.

Veorica este extrem de tristă gândindu-se la felul în care părinții au murit și lacrimile îi curg șiroaie pe obraji.

”Doamne, cum a murit! Nu pot să-mi revin”, a spus acesta.

"Lui mămica mea cine i-o fi șters lacrimile? Cine? Ce destin au avut...!", adaugă Veorica, străpunsă de durere.

Andrei a înregistrat partida de amor cu Ioana. Alin: "Am o minte briliantă așa că ar trebui să vă fie frică de mine!"

În serialul Sacrificiul, episodul 19. Alin (Alexandru Ion) a descoperit că Andrei (Denis Hanganu) a înregistrat partida de sex cu Ioana (Oana Cârmaciu).

"Am o minte briliantă așa că ar trebui să vă fie frică de mine. Nu știam că îți place să te filmezi când faci sex!", aruncă bomba Alin

"O să-i arăt doctoriței tale înregistrarea", continuă Alin.

Elena face o descoperire de necrezut: ”Mi-a spus că mama noastră trăiește!”

Mama celor trei surori regăsite ar putea fi încă în viață. „Mi-a spus că mama noastră trăiește”, afirmă Elena, interpretată de Ana Ciontea.

Ioana a văzut filmarea când făcea amor cu Andrei. Acesta încearcă să-i explice cum a ajuns să facă acest lucru: "Pentru bani te vei culca cu mine"

”Ești bolnav. Nu pot să cred că m-am lăsat amăgită”, îi spune Ioana lui Andrei

"Ioana știi faorte bine că atunci când te-am cunoscut eram ferm convins că ești amanta tatălui meu.Și i-am spus unchiului că pentru bani te vei culca cu mine. Mi-am dat seama că nu trebuia să fac asta așa că am șters înregistrarea", încearcă Andrei să-i explice Ioanei.

Mario a ajuns să doarmă la cort! "Iulica ce aluniță frumoasă ai lângă...".

"Iulica ține-mă de mână! Iulica ce aluniță frumoasă ai lângă... Numai așa făceai!", comentează Mario.

Apare Leo și țipă la cei doi care fac gălăgie dis-de-dimineață în curtea Divei. Mario era pe aproape să îl arunce în piscină pe Leo.

🔺 Urmărește integral serialul Sacrificiul online pe AntenaPlay  ⏩ https://s.a1.ro/n68e2JR Vezi episoade integrale, oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro