Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Andreea Bănică, adevărul despre operațiile estetice: ”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră!”

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și, în ciuda faptului că are 41 de ani, ea se mândrește cu un trup perfect, ce ar face invidioasă orice puștoaică de 20 de ani. Și nu a apelat la operații estetice. 

Andreea Bănică este una dintre cele mai sexy artiste de la noi și, în ciuda faptului că are 41 de ani, ea se mândrește cu un trup perfect, ce ar face invidioasă orice puștoaică de 20 de ani. Și nu a apelat la operații estetice.

Acuzată în repetate rânduri că și-a operat trupul pentru a arăta atât de bine, Andreea Bănică a vorbit despre operațiile pe care și le-a făcut și a mărturisit că are patru intervenții, dintre care una nereușită, pe care și-a făcut-o când avea 16 ani.

Citește și: Neatza cu Răzvan și Dani. Andreea Bănică, mai sexy ca niciodată! Artista cântă piesa Ce vrei de la mine

”Îmi pare rău că nu mă pot dezbrăca în fața voastră, ca să vă arăt că n-am nimic. Am doar o apendicită, două cezariene și degetele mici de la mâini strâmbe. Am încercat la 16 ani să le îndrept, dar operația n-a reușit”, a mărturisit Andreea la Click! Live.

De asemenea, ea a mărturisit că nu și-a pus silicoane nici în sâni și nici în fese: ”N-am silicoane în sâni, n-am în fese, nu mi-am operat nasul. Mi-am scos doar alunița de pe față, acum un an. Am făcut-o destul de târziu, pentru că mă lega sufletește de mama mea. Mama mea a avut o asemenea aluniță, dar nu era colorată. A mea se tot mărea și am preferat s-o scot, ca să nu ajungem la complicații”, a declarat Andreea.

Citește și: Acces Direct. Andreea Bănică cântă melodia De nebună

În ceea ce privește felul în care se menține în formă, ea a mărturisit că urmează un regim alimentar echilibrat. ”La prima sarcină am fost puturoasă, n-am făcut mișcarea pe care ar fi trebuit s-o facă o femeie însărcinată. Am luat 17 kilograme. La a doua sarcină mi-am dat seama că am greșit. De la 5-6 luni încolo, am mers la mare foarte mult, am înotat, am mers pe nisip și am mâncat mult pește”, a explicat Andreea.

Andreea Bănică este căsătorită cu Lucian Mitrea, alături de care are doi copii, o fetiță, pe nume Sofia, în vârstă de 10 ani și un băiețel, pe nume Noah, de aproape trei ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro