Căutare Live

VIDEO! Catalin Botezatu a explicat cum a ajuns Radu Mazare sa o faca "haimana" pe Mihaela Radulescu!

Creatorul de moda Catalin Botezatu a intervenit telefonic la emisiunea lui Cristi Brancu, "Agentul VIP", de la Antena 2, si a povestit cum primarul Constantei a pornit intr-o tirada verbala vehementa impotriva Mihaelei Radulescu, pe care a facut-o "haimana" si a acuzat-o ca "umbla dupa maciuci".

"Am discutat normal despre Litoral, despre Mamaia, ceea ce face Radu Mazare acolo, carnavalul, distractia. Subiectul a ajuns la femei frumoase, am vorbit despre Tania Budi si am ajuns la Mihaela Radulescu. Eu mi-am spus punctul de vedere, Mihaela e o femeie frumoasa, sofisticata, o adevarata diva a Romaniei. Apoi a venit randul lui Radu, pe care nu stiu ce l-a apucat de a vorbit asa despre ea, asa de temperamental si de vulcanic. Moderatoarea a incercat sa schimbe subiectul, dar el s-a enervat si mai tare. Nu e asa de onorabil ceea ce a facut. Eu sunt prieten cu amandoi si imi mentin punctul de vedere despre Mihaela. Dupa emisiune am discutat cu el, dar a evitat sa mai spuna ceva", a marturisit Catalin Botezatu la "Agentul VIP".

Radu Mazare, facut praf la randul lui: "Un clovn. Face prea mult circ"... Diana, Printesa Inimilor… frante: Voia sa-si paraseasca familia pentru a locui in Pakistan cu iubirea vietii ei! ...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri