Detalii emoționante despre Denisa Răducu! Tatăl ei a dezvăluit ce se întâmplă cu locul în care ea și-a trăit ultimele zile – Video

 

Tatăl Denisei Răducu a dezvăluit ce se va întâmpla cu apartamentul cântăreței, în care aceasta și-a investit banii și în care și-a petrecut ultimele zile de viață.

După aproape doi ani de suferinţă, familia Denisei Răducu a decis ce se va întâmpla cu acest apartament.

„Este apartamentul fetei mele. Așa cum l-a făcut ea și cum a vrut ea să șiă-l mobilize și să fie, așa va rămâne toată viața. Pentru toți banii din lumea aceasta nu aș face treaba aceasta – nici să-l vând, nici să-l închiriez. Nu avem niciun interes”, a spus tatăl Denisei Răducu.

„Practic, ce aș putea eu să… Am destule taxe și impozite de plătit. Ce ar însemna asta? Să mă mai împovărez cu încă vreo taxă sau vreun impozit? Pentru că, automat, dacă ar fi ceva, lucru care nu o să se întâmple niciodată, dacă închiriez, statul imediat o să pună impozit. Pentru ce? Ce bani mi-ar mai rămâne mie? Pentru o sută, două sute de lei? Pentru ce? N-am ce să fac cu banii aceștia. Dacă n-am putut eu să salvez cu banii viața fetiței mele, altceva… Nu”, a adăugat Emilian Răducu, tatăl cântăreței.

În prezent, apartamentul este al Adelinei, sora Denisei Răducu.

„În camera Denisei, în continuare, toatre lucrurile sunt puse la punct așa cum le-a lăsat ea”, a mai spus tatăl cântăreței”, a mai spus Emilian Răducu.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus.

Sursă video: Antena Stars.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI