Live acumFilm: Cod Rosu la Casa Alba
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

VIDEO! Fratele lui Puya, gasit mort in Italia!

Tragedie fara margini in familia lui Puya. Fratele artistului, Alexandru, a fost gasit fara suflare in apartamentul sau dintr-o localitate din Italia. Unele ipoteze avanseaza ideea unei supradoze cu stupefiante, desi apropiatii sustin ca tanarul nu ar fi avut probleme cu drogurile. Astazi, fratele lui Puya ar fi implinit 34 de ani.

Dincolo de blocurile cenusii se ascund tragedii. Acesta este unul dintre motto-urile pieselor cantate de Puya. Din pacate, pentru binecunoscutul rapper, aceasta idee intunecata s-a transformat intr-o realitate dureroasa, anunta ziarul Libertatea.

Fratele artistului, Alexandru Gardescu, a fost gasit fara viata in apartamentul sau dintr-o mica localitate din Italia.

Pana acum sunt extrem de putine informatii legate de aceasta tragedie. Se pare ca sambata, prietenii lui Alexandru ae fi intrat in panica deoarece acesta nu ar mai fi raspuns la telefon. Ingrijorati, amicii ae fi chemat carabinierii.

Unele ipoteze avanseaza ideea ca Alexandru Gardescu ar fi murit in urma unei supradoze de droguri, desi prietenii nu aveau cunostinta de astfel de probleme si nici Politia Romana nu il avea in evidente ca un posibil consumator de stupefiante.

Fratele lui Puya lucra ca mecanic auto intr-un service, iar astazi urma sa isi aniverseze virsta de treizeci si patru de ani.
Recomandari