VIDEO! Gigi Becali: "Care dintre noi nu se masturbeaza?"

 
+6 click pentru
galerie

Marius Ianuli apare ca cea mai noua vedeta a unui scandal sexual. Nepotul lui Gigi Becali ar fi fost filmat in timp ce se autosatisfacea in cantonamentul din Antalya, in urma unei discutii pe messenger cu o tanara provocatoare.

Desi filmuletul nu poate fi difuzat, continand imagini nerecospunzatoare, Marius Ianuli ar fi trecut la mangaieri si atingeri de dragul fetei care il provoca pe webcam.

Cum fata cerea sa ii vada organul genital si Marius Ianuli se plangea ca nu este in situatia de a avea ce sa arate, in cele din urma acesta a trecut la treaba pentru a nu dezamagi pe tanara.

Intr-o interventie telefonica la Un Show Pacatos, Gigi Becali i-a sarit in aparare lui Marius Ianuli, explicand ca autosatisfacerea nu este un pacat. "Care dintre noi nu se masturbeaza? Sa ridice mana acolo la voi in platou cel care nu s-a masturbat niciodata", a cerut Gigi Becali.

Totusi, patronul Stelei afirma ca Marius Ianuli nu este nepotul sau, ci o cunostinta apropiata. Becali i-a sarit in aparare, explicand ca pacat ar fi fost sa intretina relatii sexuale cu un alt barbat, si nicidecum sa se intretina singur.

"Decat sa ma uit la filme porno, mai bine ma descurc singur. Greseala lui Marius a fost ca s-a lasat filmat, nu ca s-a atins. Aici este greseala, mai ales ca logodnica lui a aflat de scandal si nu mai vrea sa-l vada!", a afirmat Gigi Becali.

Patronul de la Steaua a facut chiar haz de necazul lui Marius Ianuli, care a trebuit sa se atinga singur pentru a avea erectie, desi tanara de pe messenger ii scria tot felul de cuvinte atatatoare.

"Ce sa-l mai dau si eu afara, sa-i fac probleme in plus? In fond, saracu are deja probleme de erectie! Sa isi rezolve problemele astea, cu mine nu are probleme!", a incheiat Gigi Becali.

Foto: Gspfacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI