VIDEO! Miss Turism 2011, obligata sa renunte la tiltu din cauza unor amenintari

Cornita cu lauri i-a adus numai necazuri Andreei Rotaru, nimeni alta decat Miss Turism 2011. Imediat ce a castigat titlul, un barbat a amenintat-o ca va dezvalui presei lucruri nu tocmai placute despre trecutul ei.

Amenintarile au inceput in luna iunie-iulie, adica imediat dupa ce Andreea Rotaru a fost aleasa Miss Turism 2011. Tocmai de aceea frumoasa blonda banuieste ca in spatele barbatului s-ar afla o concurenta suparata ca nu a castigat concursul.

Desi nu a apelat la Politie pentru a-l reclama pe barbatul respectiv, amenintarile nu au ramas fara urmari. Organizatorii i-au sugerat Andreei ca scandalul in care e implicata nu este benefic pentru imaginea competitiei, prin urmare aceasta a renuntat la titlu.Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri