FOTO | Oau! Brigitte Pastramă, apariție suprinzătoare alături de Florin la ziua lui "Paris Hilton" de România

La ziua "surorii" ei de suflet, Brigitte s-a afișat cu Florin Pastramă, deși se află în plin scandal cu fiul ei. Cei doi par să se distreze de minune în compania frumoasei Diana semn că nu se lasă copleșiți de problemele din viața personală.

FOTO | Oau! Brigitte Pastramă apariție suprinzătoare alături de Florin la ziua lui "Paris Hilton" de România

Este considerată cea mai bună prietenă a Brigittei Pastramă, o adevărată ”soră” a acesteia, dar și cea mai nouă milionăreasă din lumea mondenă autohtonă. Este prezentată ca o femeie de afaceri pentru care succesul ar fi o certitudine și este privită ca una dintre sexy-blondinele din România. Diana Bianca – ”Barbie de România” sau ”Paris Hilton de România”.

Brigitte Sfăt, transformare uimitoare! Cum arăta blondă și fără operațiile estetice. De nerecunoscut! | FOTO

Născută pe 1 iulie, Diana și-a aniversat ziua de naștere în plină vară și nu s-a abătut de la a avea un eveniment memorabil, iar invitații au fost tratați cu aperitive și băuturi savuroase.

Desigur, cel mai asteptat moment a fost momentul tortului, un tort superb pe 5 etaje, iar cei prezenti au avut parte de un spectacol de artificii si o masina in miniatură plina de sampanii. Pentru petrecerea aniversară pe care a organizat-o zilele trecute, Diana Bianca a ales o rochie de culoare argintie, cu pene.

FOTO | Oau! Brigitte Pastramă, apariție suprinzătoare alături de Florin la ziua lui "Paris Hilton" de România

Fiul Brigittei Pastramă, dezvăluire bombă despre averea ascunsă de vedetă: „Tata avea asigurare de viață de 800.000 de dolari”

De la petrecerea Dianei nu au lipsit prietenii vechi: Vika Blochina, Oana Roman, Denisa Nechifor, Madalina Balan, Adriana Bahmuteanu, Cerasela Rogen si multi, multi alti prieteni dragi.

Diana a postat pe contul ei de socializare si un mesaj deosebit pentru cei prezenti: "Fericirea adevarata este atunci cand simti toata atentia, dragostea si grija celorlalti in jurul tau.
Multumesc pentru o seara minunata!🙏💗".

Sexy blondina a avut rețineri în ceea ce pivește căsătoria lui Brigitte cu Florin

"Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt"

”Surori” fiind, așa cum se aude în showbiz, Diana Bianca a avut un cuvânt de spus atunci când a fost vorba despre căsătoria Brigittei cu Florin Pastarmă.

”Eu am sprijinit-o mereu pentru că Brigitte este prietena mea. Eu am zis că-i prea repede. Nu e bine să te căsătorești cu un om pe care l-ai cunoscut într-un timp extrem de scurt. Am putut să îi dau un sfat privitor la faptul că nu este momentul încă, dar atât. Mai mult de atât nu am ce face. (…) Nu știu cum o să fie adaptarea dintre ei în viața de zi cu zi. Brigitte are un fel de a se comporta, el are alt stil și nu știu în ce măsură se vor armoniza ei”, a declarat Diana Bianca.

FOTO | Oau! Brigitte Pastramă, apariție suprinzătoare alături de Florin la ziua lui "Paris Hilton" de România

Brigitte se află în plin scandal cu fiul său

Fiul lui Brigitte Pastramă este în scandal cu mama sa, după ce aceasta l-a dat afară din casă. Tânărul a povesti în platoul de la Xtra Night Show care este de fapt, povestea lui de viață.

Brigitte susține că fiul ei i-a distrus casa!

Fiul lui Brigitte se afla în scandal cu propria mama, după ce aceasta l-a dat afară din casă. ”Până la 13 ani m-a crescut bunica”, a spus acesta.

Baiatul a povestit ca a ramas orfan de tată de la vârsta de doi ani. De atunci și până la vârsta de 13 ani ar fi fost crescut de bunica lui, după cum declara Robert la Xtra Night Show., apoi a fost adus la București.

FOTO | Oau! Brigitte Pastramă, apariție suprinzătoare alături de Florin la ziua lui "Paris Hilton" de România

Război pe moștenire între Brigitte și fiul ei! Tânărul face dezvăluiri incredibile despre mama sa, căreia îi aduce acuzații grave! |Video

Tânărul recunoaște că a încercat o scurta perioadă de timp sa fumeze țigări interzise, dar și-ar fi dat seama ca nu este de el și ar fi renunțăt.

Robert a povestit ca a mai stat la Ilie Năstase încă șase luni după ce tenismenul ar fi divorțat de Briggite.

"El mi-a spus ca eu sunt un golan și că o să fac pușcărie", a declarat Robert.

Brigitte, pe de altă parte, susține că gestul ei este îndreptățit deoarece, în caz contrar, ar fi riscat chiar ea pușcăria.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri