Căutare Live

Adelina Pestritu a confundat Ion cu Morometii la Bac

Nu doar absolventii claselor a XII-a din acest an au avut probleme cu examenul de Bacalaureat ci si vedetele, unele dintre ele confundand chiar subiectele.

Dupa ce la Acces Direct, Emmy a lasat sa se inteleaga ca, in viata, sunt lucruri mult mai importante decat Bacalaureatul, o alta vedeta a recunoscut ca a avut dificultati in a trece primul examen important de dupa liceu.

Este vorba de Adelina Pestritu, fosta sotie a lui Liviu Varciu, cea care a recunoscut ca la proba scrisa la Limba si Literatura Romana a obtinut nota 3,60 : „Am luat nota 10 la proba orala, dar la scris am luat numai 3,6. Nu se pune problema ca nu am invatat. S-a intamplat insa ca in acest an, am confundat subiectele, si, in loc sa scriu despre «Ion», am scris despre «Morometii». Am umplut patru pagini despre un subiect gresit. In acel an trei sferturi de tara a picat la romana" a declarat bruneta unui ziar central, declaratie preluata de Click.

foto: facebook

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Mihaela Borcea: „Nu poti sa tii cu forta langa tine un om care este indragostit de altcineva”...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri