Live acumObservator 12
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Încă o despărțire în showbiz! Amna confirmă divorțul și face primele declaraţii

Amna a anunţat pe contul ei de Instagram că a divorţat! După ce în presă au apărut zvonuri cu privire la separarea dintre artistă soțul ei, după 12 ani de relație și nouă de mariaj, Amna a decis să fie chiar ea cea care pune punctul pe i şi să-şi lămurească fanii cu ceea ce se întâmplă în viaţa ei personală. 

Amna a anunţat pe contul ei de Instagram că a divorţat! După ce în presă au apărut zvonuri cu privire la separarea dintre artistă soțul ei, după 12 ani de relație și nouă de mariaj, Amna a decis să fie chiar ea cea care pune punctul pe i şi să-şi lămurească fanii cu ceea ce se întâmplă în viaţa ei personală.

"Nu mi-am dorit să ating acest subiect, dar presa a fost cu un pas înaintea mea. Am fost tot timpul o persoană asumată, așa că vă confirm faptul că am divorțat. Ca și până acum, îmi doresc ca tot ce ține de viața mea personală să rămână așa. De aceea, nu voi mai dezbate acest subiect. Vă mulțumesc mult pentru înțelegere! Mă voi concentra pe muzică, aşa că staţi aproape", a scris Amna pe Instagram.