Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Andreea Antonescu, căutată de poliţişti şi ofiţeri STS. Cântăreaţa a anunțat la 112 că este sechestrată

Cântăreaţa Andreea Antonescu a fost căutată o noapte întreagă de poliţişti după ce a sunat la 112 şi a anunţat că este sechestrată de iubitul ei într-un apartament din Iaşi. Poliţiştii au fost nevoiţi să apeleze la STS pentru a o localiza.

Iar dimineaţă, au găsit-o pe vedetă tot în compania tânărului pe care l-a acuzat de răpire. Pentru alarma falsă, vedeta a fost amendată. Deşi neagă că a sunat la 112, înregistrarea convorbirii demonstrează contrariul.

Apelul Andreei Antonescu la 112 a alertat toată poliţia din Iaşi

Dintr-un complex rezidenţial de lux, la ora 12 şi 34 de minute noaptea, Andreea Antonescu anunţa că este sechestrată de iubitul ei, Ştefan Manolache. Cel alături de care apare şi în cel mai nou videoclip.

Pentru că prin apelul la 112 nu a fost oferită şi o adresă, poliţiştii au localizat respestivul apel şi astfel, au ajuns aici, la acest cartier privat din oraş. Însă de aici a început un adevărat maraton al căutărilor, pentru că a durat câteva ore până când poliţiştii i-au găsit pe cei doi.

În timpul căutărilor, poliţiştii au făcut mai multe drumuri şi au verificat mai multe adrese, inclusiv pe cea a familiei lui Ştefan Manolache, spun surse din anchetă.

Andreea Antonescu, amendată pentru apelul fals la 112

Iniţial, vedeta nu a recunoscut că a sunat la 112. Oamenii legii i-au verificat însă telefoanele şi au descoperit apelul.

Pentru apelul fals la 112, cântăreaţa a fost amendată cu patru mii de lei. La câteva ore după scandal, vedeta şi-a şters de pe internet postările cu explicaţiile.

Andreea Antonescu a început o relaţie cu Ştefan Manolache în urmă cu câteva luni, după căsnicia cu afaceristul Traian Spak, cu care are o fetiţă. Ştefan Manolache este supranumit "PRINŢIŞORUL TAXIURILOR", întrucât tatăl lui deţine o mare companie de taximetrie. Şi el a fost în trecut, în lumina reflectoarelor: a avut probleme cu legea, dar şi mai multe relaţii controversate

Recomandari