Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Botez cu fast si lacrimi in familia Borcea! Alina a plans de fericire!

Cristi Borcea si-a crestinat mezinul, iar tanara mamica, Alina, a plans de emotie si de fericire in biserica. Nas celui mic i-a fost nimeni altul decat George Becali. Prin urmare, George Alexandru il cheama si pe baietel. Petrecerea are loc chiar acum, intr-unul dintre cele mai scumpe localuri de langa Bucuresti.

Imbracat la patru ace, Cristi Borcea a renutat pentru o zi la sofer. Si-a condus singur masina de peste 80.000 de euro in care se aflau sotia si micutul George Alexandru, pana la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera. Cu toate ca era emotionat.

Cea care nu a putut sa isi stapaneasca, insa, lacrimile a fost Alina. Doamna Borcea nu si-a scapat nicio clipa din ochi baietelul.

Nasul Gigi Becali a fost din nou in centrul atentiei. A intarziat insa la petrecere. Poate si pentru ca avea multe cadouri de adus.

Desi Capitala e plina de locuri exclusiviste, Cristi Borcea a mers de aceasta data la sigur. A ales aceasi locatie din Otopeni, unde a sarbatorit anul trecut nunta cu Alina Vidican. Si meniul este unul pe masura. Purcelusi de lapte la protap, muschi de vita argentinian, dar si pastrama de oaie sunt numai cateva din delicatesele servite la petrecere. Iar barul este o sculptura de gheata…

Petrecerea e programata sa se incheie inainte de miezul noptii, iar maestru de ceremonii va fi preferatul lui Cristi Borcea, Petre Geambasu.

Recomandari